Blog

5 jaar jubileum voor Jochem de Jong en Oliver de Vries

Zo’n 5 jaar geleden tekenden Jochem de Jong en Oliver de Vries hun contract voor een vast dienstverband bij SynTouch. En ze hebben er geen spijt van want ze werken nog altijd met veel plezier aan leuke projecten bij onze klanten. Als blijk van waardering werden zij in het zonnetje gezet door Hugo Appels tijdens de kennisbijeenkomst die op 11 april werd gehouden. In het bijzijn van alle collega’s kregen zij traditiegetrouw o.a. een aandenken in een houten kistje.

Het houten kistje met daarin een gouden (nep) horloge is eigenlijk ooit als grap begonnen nadat de eerste collega die als eerste zijn 5 jarig jubileum vierde had geroepen dat hij “toch minstens een gouden horloge verwachtte”. Daarnaast krijgen de jubilarissen overigens nog wel een serieuzer kado waar ze wel wat aan hebben.

“Ik vind het ontzettend leuk dat er door SynTouch stil gestaan wordt bij mijn houten jubileum en dat ik hiermee gewaardeerd word voor wat ik de afgelopen jaren voor SynTouch en onze klanten heb gedaan!”, sprak Oliver in zijn korte speech uit. Oliver kwam 5 jaar geleden bij een grote detacheerder vandaan en vergeleken met de bedrijfscultuur daar was SynTouch voor hem een verademing.

Als jong broekie belde Jochem 5 jaar geleden op naar het kantoor van SynTouch met de boodschap “ik heb goeie dingen over SynTouch gehoord die mij wel aanspreken. Ik zou graag eens op gesprek willen komen”. Zijn aanstekelijk enthousiastme is Jochem nog steeds niet kwijt. Juist daardoor weet hij altijd leuke dingen te organiseren zoals het SynSki uitje en doet hij zelf ook graag mee aan veel uiteenlopende evenementen.

Oliver en Jochem, van harte proficiat!

   

Harald Dam5 jaar jubileum voor Jochem de Jong en Oliver de Vries