Blockchain: Hype of volgende stap in de Digitale Evolutie

Wat is de impact op uw bedrijf?
 
Bij 2Mark-IT werken wij samen met bekende en minder bekende IT-bedrijven uit binnen- en buitenland, van kleine specialistische bedrijven tot grote internationale softwarehuizen.
 
Lees meer

De 2 Must Read boeken voor Junior Developers

Dit zijn de 2 Must Read boeken voor Junior Developers deze zomer!
 
Om je tijdens je zomervakantie niet te vervelen en je kennis te verbreden is het erg leuk om boeken te lezen.

 
Dit zijn de twee must read boeken:

 
Lees meer

Wil jij ook een succesverhaal?

Deze maand het verhaal van onze collega’s Jochem en Tom.

Jochem de Jong(Senior Consultant) en Tom Adams(Junior Consultant) zijn beide Consultant voor SynTouch bij een financiële organisatie in Amsterdam. Deze maand kijken wij mee met hun succes verhaal.
 
Lees meer

Cloud2Cloud

 
A lot of applications have integration possibilities, so do cloud applications. The question I got from a customer is whether to have a point-to-point integration with Cloud applications or to go through their ESB solution. This blog describes some considerations.
Lees meer

ArchiMate or the convenient limitations of ADOit?

 
ArchiMate or the convenient limitations of ADOit?
Lees meer

Book Review Building Evolutionary Architectures


 

Book Review Building Evolutionary Architectures
 
Lees meer

Privacy en integriteit in supply chain blockchains

 
Privacy en integriteit in supply chain blockchains
Kijk hier eens naar: een kort fragment van president Ilves van Estland, waarin hij de aanleiding noemt waarom Estland alle overheidsdata op de blockchain heeft geplaatst.
Lees meer

De blik van SynTouch op PegaWorld 2018

PegaWorld 2018 is weer afgelopen, de indrukken van zowel PegaWorld als Las Vegas zijn erg divers. In een wereld van glitter en glamour worden klanten en partners geïnformeerd over de visie en strategie van Pega.
Lees meer
De avond waar techniek en creativiteit samen kwamen

Night of the Nerds

Gisteren vond als onderdeel van de Dutch Technology Week het event Night of the Nerds plaats in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Alle ruimtes waren donker en er werd door middel van licht aandacht gegeven aan de verschillende bedrijven die daar hun high-tech ontwikkelingen lieten zien.
Lees meer

Test-driven development met blockchain

Het schrijven van unit- of integratietesten voelt voor de meeste ontwikkelaars als een noodzakelijk kwaad. Toch weet iedere goede ontwikkelaar dat het testen van software cruciaal is. Als de software niet aangepast kan worden nadat het gereleased is zal dit nog vele malen belangrijker worden.
Lees meer

Pages