MicroXchg Berlin - A short recap

Microservices Conference 2018

On the 22 and 23rd of March I went to the 'Microservices Conference 2018, MicroXchg' in Berlin. This blog post is a short recap of my experience of this conference, this year held for the 4th time.
Lees meer
Digital disruption requires for new priorities in ICT-strategy. From killer app to killer data – how to start

SynTouch Data Value Chain – Reference Model

Digital disruption requires for new priorities in ICT-strategy. From killer app to killer data – how to start:
Lees meer
And then they added Python and it became good!

(Server)less is More!

Over the last years, I have become quite interested in cloud solutions. After completing the vendor-neutral Cloudschool.com’s Cloud Architect certification track, I decided it was time to dive into the real thing.
Lees meer
Dit artikel gaat in op de mogelijkheden van ISA95 en hoe deze standaard kan helpen bij bovengenoemde uitdagingen.

Integreer ERP en productie zonder hoofdpijn

Veel productiebedrijven met productielocaties waar de producten daadwerkelijk gemaakt worden, hebben moeite om de business-systemen aan te sluiten op de productievloer-systemen. Op kantoor worden sales orders ontvangen. Deze worden doorgestuurd naar de planningsafdeling.
Lees meer
Datafication is an unstoppable trend for the coming years

Datafication and DAMA

Datafication is an unstoppable trend for the coming years. Its bottom line: data is as an asset instead of a by-product of processes and applications.
Lees meer
Om klanten kennis te laten maken met de mogelijkheden en werking van blockchain, zijn we een project gestart om een blockchainapplicatie te ontwikkelen. Ons eigen SynBier speelt hierbij een spraak- en smaakmakende rol.

SynTouch ontwikkelt smaakvolle blockchainapplicatie

Als je specialist bent op het gebied van Business Process Modelling en applicatie-integratie en dus altijd midden in de informatieketen staat, is het toevoegen van de blockchaintechnologie (Distributed Ledger Technology) aan je dienstenpakket niet meer dan vanzelfsprekend.
Lees meer
Wat voegt Ballerina toe aan de reeds krachtige WSO2 ontwikkelstack?

WSO2 Ballerina - dancing queen?

De IT-wereld rondom integratie is enorm aan het veranderen. Soap, XML, API's, microservices, REST/SJON... Om dit te ondersteunen introduceert WSO2 Ballerina. Maar wat is de potentie van deze nieuwe programmeertaal voor algemeen gebruik? 
Lees meer
How to apply Low-Code / No-Code successfully in an enterprise landscape

Low-Code / No-Code in an enterprise landscape

The demand for software engineers exceeds supply. And this gap only will keep on growing for the next decade. Trends predict that the coming years the software development capacity decrease to less than 25% of the need. The call for more productive engineering methods is inevitable.
Lees meer
Waarom ik geloof in blockchain en waarom het zo simpel is.

Blockchain een gamechanger? A trip down memory lane.

Als kleine jongen was ik een van de eersten met een internetabonnement. Het leek een stuk goedkoper dan het bestaande videotex en was veel sneller dan packet-radio, BBS’en dan wel FidoNet. En dan was ook nog eens het bereik velen malen groter. Dit moest het wel gaan worden.
Lees meer
Wat kunnen we verwachten van de ontwikkelingen rond blockchain, als we die vergelijken met de opkomst van internet? En kunnen we spreken van een disruptie?

Blockchain, de nieuwe disruptie?

Blockchain wordt de nieuwe disruptieve technologie genoemd. Termen als ‘Blockchain is de 4e industriële revolutie’ en ‘paradigm shift’ komen voorbij.
Lees meer

Pages