Blog

Bernd op weg naar succes!

Bernd op weg naar succes!

Bernd werkt sinds 1 mei bij SynTouch als Junior Consultant. Hij verteld over zijn eerste paar maanden bij de club.
“Sinds dat ik 1 mei gestart ben als junior consultant bij syntouch heb ik mijzelf bezig gehouden met Pega. Het leuke is dat ik meteen al aan het begin van mijn carrière mocht beginnen met het behalen van certificaten. Zo ben ik in de eerste twee maanden druk bezig geweest met het studeren voor de rol van System Architect. Een Pega system architect vormt de wensen van de business om naar werkbare Pega oplossingen.”

“Tijdens mijn studieperiode heb ik veel in een simulatie omgeving gewerkt, zodat ik direct hands-on kon ervaren hoe het is om te werken in deze tool en daar op deze manier meer gedreven in te raken. Gedurende deze tijd ben ik overtuigd geraakt van het nut van low-code software oplossingen. Voordat ik bij een klant terecht kan komen, is het belangrijk om te bewijzen dat ik als voormalig student voldoende kennis heb van het platform waarmee ik ga werken. Ik heb dit gedaan door de Pega Certified System Architect certificering te halen. Na heel wat theorie studeren kan ik gelukkig zeggen dat ik met een goed resultaat mijn certificering heb behaald. En dat ik mijzelf nu officieel een gecerfiticeerd Pega System Architect mag noemen. Op naar de volgende certificering namelijk Pega business architect!”
Succes met het behalen van je volgende certificering als Pega Business Architect Bernd!
Lotte HermsenBernd op weg naar succes!