Expertises

Als integratiespecialist richten wij ons op een nichemarkt binnen de ICT. Dit doen we echter in de volste breedte. Wij bieden meerdere soorten oplossingen, op basis van verschillende technologieën en altijd in een vorm die past bij uw organisatie. Daarmee zijn we niet alleen uw ervaren integratiepartner, maar ook uw flexibele en onafhankelijke partner in business.

Technologieën

Iedere organisatie is uniek. En dus zijn er talrijke scenario’s denkbaar om nieuwe mogelijkheden en commerciële kansen te creëren. SynTouch werkt dan ook nauw samen met meerdere technologiepartners en kan daardoor op ieder integratievraagstuk een passend antwoord geven.

Onze technologiepartners

Onze diensten

Ook als u geen concrete vraagstukken of problemen hebt, maar deze juist wilt voorkomen, bent u bij SynTouch aan het goede adres. Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis, zijn wij namelijk in staat het beheer van uw middleware omgeving volledig of gedeeltelijk uit handen te nemen. Zowel on-site als off-site, platform-onafhankelijk en indien gewenst 24/7. Samen met u brengen wij uw bedrijfsprocessen en hoe deze met elkaar in verband staan, in kaart. En leggen we vast wat zowel uw rol als de onze gaat zijn, om deze situatie zo optimaal mogelijk te beheren.

Onze diensten

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En volg ons

NEEM CONTACT OP

adminExpertises