Big Data

Big Data

Vandaag de dag ondervindt data een exponentiële groei. Niet alleen het volume, ook de snelheid waarmee data wordt gecreëerd neemt in rap tempo toe. We hebben te maken met een steeds grotere variëteit aan data – die bovendien onderhevig is aan constante wijzigingen – en stellen de betrouwbaarheid ter discussie. Welkom in de wereld van Big Data.

Vertel mij meer

Wat is Big Data?

Big Data helpt data te structureren: om orde in de mogelijke chaos te brengen. Door Big Data op de juiste manier in te zetten, komt de data in uw organisatie beschikbaar en kunt u het waardenpotentieel optimaal benutten.

SynTouch en Big Data

Om orde te scheppen in uw data, bepaalt u samen met onze data architecten welke Big Data architectuur gewenst is voor uw organisatie, zodat u zelf waarde kunt gaan creëren. Wij kennen de Big Data concepten en technologieën, u kent uw organisatie. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw data beschikbaar is, geschoond en begrijpelijk, richt u zich – gebruik makend van ‘Data Science’ – op analyses om waardevolle informatie uit de data te halen.

Onze werkwijze

Op basis van ELT (Extract Load Transform) halen we de ruwe data uit uw systemen, documenten, externe data, etc. Deze brengen we over naar een zogenaamde ‘Data Lake’. We zorgen voor de integratie en verkenning van de data en stellen deze vervolgens in diverse modellen beschikbaar aan uw organisatie, zodat u er zelf mee aan de slag kunt. Hiervoor werken wij met de volgende technologieën: Apache NiFi, Apache KafKa, MarkLogic, TIBCO en/of Talend.

Ook meer waarde halen uit uw data? Laat ons u helpen Big Data optimaal in te zetten.

Vertel mij meer

Methoden & Technologieën

Ook meer waarde halen uit uw data? Laat ons u helpen Big Data optimaal in te zetten.

Bent u benieuwd wat onze data management experts voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over!

SynbeheerBig Data