Cloud Database Management

Cloud Database Management

Vandaag de dag ondervindt data een exponentiële groei. Niet alleen het volume, ook de snelheid waarmee data wordt gecreëerd neemt in rap tempo toe. We hebben te maken met een steeds grotere variëteit aan data – die bovendien onderhevig is aan constante wijzigingen – en stellen de betrouwbaarheid ter discussie. Welkom in de wereld van Cloud Database Management of te wel Big Data.

Vertel mij meer

Wat is Cloud Database Management?

Cloud Database Management ook wel Big Data genoemd, helpt data te structureren en om orde in de mogelijke chaos te brengen. Door dit op de juiste manier in te zetten, komt de data in jouw organisatie beschikbaar en kun je het waardenpotentieel optimaal benutten.

SynTouch en Cloud Database Management

Om orde te scheppen in jouw data, bepaal jij samen met onze data architecten welke data architectuur gewenst is voor de organisatie. Wij kennen de Cloud Database Management concepten en technologieën en jij kent jouw organisatie. Terwijl wij ervoor zorgen dat data beschikbaar is, geschoond en begrijpelijk, richt jij je – gebruik makend van ‘Data Science’ – op analyses om waardevolle informatie uit de data te halen.

Onze werkwijze

Op basis van ELT (Extract Load Transform) halen we de ruwe data uit jouw systemen, documenten, externe data, etc. Deze brengen we over naar een zogenaamde ‘Data Lake’. We zorgen voor de integratie en verkenning van de data en stellen deze vervolgens in diverse modellen beschikbaar aan uw organisatie, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Hiervoor werken wij met de volgende technologieën: Apache NiFi, Apache KafKa, MarkLogic, TIBCO en/of Talend.

Ook meer waarde halen uit jouw data? We helpen graag om Cloud Database Management optimaal in te zetten.

Vertel mij meer

Methoden & Technologieën

Ook meer waarde halen uit jouw data?

Ben je benieuwd wat onze data management experts voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

SynbeheerCloud Database Management