Data Storage & Operations

Data Storage & Operations

Data is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering en is dan ook aan de orde van de dag. Dat deze data op ieder moment beschikbaar en inzetbaar moet zijn, is logisch. Maar helaas niet altijd vanzelfsprekend…

Vertel mij meer

Wat is Data Storage & Operations

Data Storage & Operations maakt data beschikbaar gedurende de volledige data levenscyclus. Het draagt zorg voor een juiste data-integriteit en een hoge performance van de datatransacties. De nieuwste generatie datastorage oplossingen kunnen gestructureerde én ongestructureerde data opslaan, en dus meegroeien met uw behoeften om zowel flexibel op- als af te schalen.

SynTouch en Data Storage & Operations

Uw organisatie heeft reeds de nodige database management systemen en beheerprocessen ingericht. Inmiddels zijn deze oplossingen echter niet meer flexibel en elastisch genoeg. Wij helpen u dan graag bij de data-integratie en migratie naar nieuwe generatie datastorage oplossingen: databasesystemen met een flexibiliteit waarbij u meerdere datatypes kan combineren in één systeem met een elasticiteit van nul tot een ongelimiteerd aantal transacties.

Onze werkwijze

We zetten technologieën in zoals MongoDB, MarkLogic, SnowFlake, Amazon en Kubernetes in omgevingen waar concepten als ‘data lakes’ en ‘data hubs’ worden toegepast: ons natuurlijke habitat. Om de maximale elasticiteit te bieden, ondersteunen we u tevens bij het inzetten van cloud technologie.

Ook behoefte aan een meer flexibel en elastisch dataplatform? Laat ons u helpen met de migratie naar de nieuwste generatie datastorage oplossingen.

Vertel mij meer

Methoden & Technologieën

Ook behoefte aan een meer flexibel en elastisch dataplatform? Laat ons u helpen met de migratie naar de nieuwste generatie datastorage oplossingen.

Bent u benieuwd wat onze data management experts voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over!

SynbeheerData Storage & Operations