Diensten

Speel in op de toekomst: Word wendbaar!

Bedrijven staan voor grote uitdagingen, de digitale generatie is veeleisend. Alleen organisaties die zich snel kunnen aanpassen zullen overleven. Duidelijke externe en interne factoren dwingen bedrijven ertoe om continu in beweging te blijven om aan de verwachtingen van de klant te kunnen blijven voldoen.

Business Process Management

Zou het niet geweldig zijn als u al uw klanten sneller en beter kunt helpen? Wij kunnen u helpen bij het verbeteren en versnellen van al uw informatiegedreven bedrijfsprocessen. Denk daarbij aan het aanvragen van een nieuwe bankrekening en het opvragen van uw klantgegevens enz.

lees meer

Architectuur

Wie nieuwe verbindingen wil leggen, en/of deze gaat integreren met bestaande, heeft er baat bij dat alle wensen, eisen en eigenschappen vakkundig worden uitgewerkt in een ontwerp. Het is bij architectuur dan ook van belang dat alles naadloos op elkaar aansluit.

lees meer

Applicatie en Data Integratie

Wil je heel eenvoudig contracten of offertes opmaken en heb je daarvoor informatie nodig die op verschillende plaatsen is opgeslagen, data integratie zorgt ervoor dat deze informatie real time snel en eenvoudig wordt opgehaald.

lees meer

Augmented Intelligence

Tegenwoordig beschikken we over zoveel data, waarvan we maar een klein gedeelte gebruiken. Maar wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als computers intelligente patroonherkenning van jou klanten kunnen herkennen.

lees meer

Blockchain

Blockchain, of beter ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’ is een technologie waarmee het mogelijk is om data onder andere ‘traceable’ en ‘tamperproof’ op te slaan. Met name voor processen waar transparantie en veiligheid belangrijk is, bijvoorbeeld in het vastleggen van de herkomst van goederen, of in gegarandeerde vastlegging van eigenaarschap van producten kan blockchain een uitstekend alternatief bieden voor bestaande opslagstructuren als een traditionele database.

lees meer

Ook als u geen concrete vraagstukken of problemen hebt, maar deze juist wilt voorkomen, bent u bij SynTouch aan het goede adres. Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis, zijn wij namelijk in staat het beheer van uw middleware omgeving volledig of gedeeltelijk uit handen te nemen. Zowel on-site als off-site, platform-onafhankelijk en indien gewenst 24/7. Samen met u brengen wij uw bedrijfsprocessen en hoe deze met elkaar in verband staan, in kaart. En leggen we vast wat zowel uw rol als de onze gaat zijn, om deze situatie zo optimaal mogelijk te beheren.

Vertel mij meer
adminDiensten