Architectuur

Veranderende Technologieën

Deze tijd kenmerkt zich door tal van nieuwe technologieën die in rap tempo elkaar als game-changer naar de kroon steken. Cloud, IoT , blockchain en Augmented Intelligence, iedereen heeft er van gehoord en heeft of krijgt ermee te maken. De kansen die deze technologieën bieden hangen af van hoe ze worden ingezet en ingepast in de huidige oplossingen en manier van werken.

Individueel of gecombineerd kunnen ze leiden tot compleet nieuwe businessmodellen. Zo is Amazon een goed voorbeeld: Ze transformeerde van online boek-verkoper tot de grootste cloud-leverancier ter wereld.

Nieuwe Klantbehoeften

Een tweede trend is de eis van de jongere generatie klanten om sneller, beter en goedkoper in hun behoeften voorzien te worden. Om aan deze vraag te voldoen moet het ICT-landschap daarop kunnen inspelen.

Om op zowel de veranderende technologieën als de strikter wordende klantwensen succesvol te kunnen inspelen is een goede architectuur noodzakelijk.

SynTouch beseft dit vanuit jarenlange expertise als geen ander. Onze ervaren architecten volgen de ontwikkelingen nauwgezet. Ze zijn gewend om te luisteren naar uw uitdagingen en pragmatisch mee te denken en werken aan oplossingen.

Architectuur as a Service

De complexiteit van bedrijfsvraagstukken is vaak groot, en de benodigde expertise niet door één architect te behappen is. Daarom heeft SynTouch deze expertises in de vorm van een groep architecten bijeengebracht in een dienst: Architectuur as a Service.

Deze service verzekert dat de juiste expertises voor elk probleem ingezet kunnen worden.

Meer informatie

Hoge Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij beseffen dat uw dienstverlening mogelijk 24/7 beschikbaar moet zijn, u en uw klant op elk moment van de juiste informatie moet voorzien. Wijzigingen in de bedrijfsvoering moeten snel en foutloos kunnen worden doorgevoerd. En alles met minimale operationele kosten.

Dit vereist een doordacht ontwerp. Door onze architecten al in een vroegtijdig stadium aan te schakelen kunnen ze ook daar een belangrijke bijdrage leveren.

Onze architecten hebben uitgebreide kennis en ervaring op gedaan bij diverse klanten in tal van branches. Ze hebben ervaring met diverse technologieën, producten en methoden. Middels direct onderling contact worden oplossingen kritisch geëvalueerd en daar waar nodig aangevuld of verbeterd. Deze open en onafhankelijke benadering staat garant voor tevreden klanten.

Voorbeelden van diensten

Een aantal voorbeelden van de diensten die wij leveren aan onze klanten zijn:

 • Het ontwerpen van een oplossing architectuur voor het benaderen van specifieke bedrijfsdoelen, uitdagingen en kansen.
 • Het analyseren en creëren van inzicht in de samenhang van organisatieprocessen, informatiesystemen en technische infrastructuur, inclusief risico’s en verbetermogelijkheden. (Enterprise architectuur)
 • Het ontwerpen van uw referentie architecturen voor het omarmen nieuwetechnologieën en standaards als Blockchain, IoT, augmented intelligence, ISA-95 en basisregistraties.
 • Inrichting of verbetering van uw enterprise architectuur, bijvoorbeeld door:
  • Inrichten of verbeteren architectuur- of software ontwikkelproces
  • Opzetten van een architectuur repository
  • Opzetten van architectuur principes, standaarden en richtlijnen.
 • Architectuur coaching
 • Architectuur advies

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Bent u benieuwd hoe onze architecten uw bedrijf verder kunnen helpen? Onze experts vertellen u er graag meer over!

adminArchitectuur