Blockchain

Wat is blockchain?

Blockchain, of beter ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’ is een technologie waarmee het mogelijk is om data onder andere ‘traceable’ en ‘tamperproof’ op te slaan. Met name voor processen waar transparantie en veiligheid belangrijk is, bijvoorbeeld in het vastleggen van de herkomst van goederen, of in gegarandeerde vastlegging van eigenaarschap van producten kan blockchain een uitstekend alternatief bieden voor bestaande opslagstructuren als een traditionele database.

Oplossingen

In traditionele oplossingen wordt data centraal in een database opgeslagen. Bij informatievoorziening over (supply chain) ketens heen, of voor de registratie van eigenaarschap van goederen, of direct payment zonder tussenkomst van banken, bieden traditionele oplossingen vaak niet voldoende betrouwbaarheid. Blockchain kan hier een oplossing bieden.

SynTouch kan u begeleiden in het onderzoeken of blockchain een oplossing kan bieden bij uw procesoptimalisatie of data-integratie.

Technologieën

Er zijn diverse technologische blockchaintechnologieën voor beschikbaar, zoals het Ethereumplatform met de programmeertaal Solidity en het Hyperledgerframework. Bij SynTouch hebben we ruime ervaring met het bouwen van blockchainoplossingen. Voorbeelden hiervan zijn: een digitale munt waarmee customer loyalty gerealiseerd kan worden, digitale betalingen van uw webshop met escrow, betrouwbare data-opslag op een 100% stabiel en beschikbaar netwerk.

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Wilt u weten of en hoe blockchain kan bijdragen aan het transparant en veilig opslaan van uw data, bedrijfsprocessen of procesketen? Of hoe u veilig en snel transacties kunt doen, zónder tussenpartij? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze blockchaindeskundigen zijn u graag van dienst.

Blockchain Trainingen

Blockchain Developers training

27 – 28 september

Bouw een blockchainapplicatie in twee dagen! Deze cursus is voor iedereen die wil weten wat blockchain inhoudt en wil leren hoe je smart contract applicaties bouwt en uitvoert. Voor deze cursus heb je wel wat programmeer kennis nodig. Ook krijg je meer inzicht in de bruikbaarheid en toekomst van blockchaintechnologie.

Kortom, een gevarieerde cursus met veel hands-on oefeningen! Schrijf je nu in via de link https://www.springest.nl/syntouch/blockchain-developers-training

Blockchain Architect training

4 oktober

Een cursus voor architecten (van enterprise architecten tot en met solution architecten) om een helder overzicht te krijgen van wat blockchain kan betekenen voor jouw organisatie. We gaan in op de aspecten waar je rekening mee moet houden bij de overweging om een blockchainproject in jouw organisatie te starten en we geven je handvatten om de blockchainapplicatie in de organisatie onder te brengen.

De cursus bestaat deels uit theorie met (eigen) praktijkvoorbeelden, met veel ruimte voor discussie en bestaat deels uit opdrachten waarin zelf ingebrachte casussen gerelateerd worden aan de theorie. Hiermee zet je de eerste stappen in de fascinerende wereld van blockchain!

Schrijf je snel in voor deze training via de link https://www.springest.nl/syntouch/blockchain-architect-training

adminBlockchain