Business Process Management

Wat is Business Process Management?

Business process Management (BPM) zorgt dat de benodigde processen geïntegreerd en geoptimaliseerd zijn. Het maakt dat de benodigde informatie tijdig, correct en veilig tussen systemen en partijen in de keten uitgewisseld wordt. Deze manier van werken stelt bedrijven in staat hun klanten sneller en betrouwbaarder te kunnen bedienen.

Voor veel organisaties liggen er nog grote kansen om via deze manier van werken nog veel winst te halen.

Verschillende Kanalen

Producten en diensten dienen aangeboden te worden via verschillende kanalen, de klant bepaald. Alle informatie dient ten alle tijden beschikbaar te zijn voor de klant, ongeacht het kanaal. (telefoon, portaal, email, whatsapp, whatever.)

Denk hierbij aan het online aanvragen van een bankrekening en het afsluiten van een reisverzekering door de klant binnen hetzelfde portaal op het zelfde moment.
De kanalen zijn wellicht anders, maar op de achtergrond worden alle processen over de diverse systemen middels BPM op uniforme wijze efficiënt afgehandeld.

Klantbeleving Optimalisatie

Deze verschuiving van operational excellence naar customer intimacy stelt ook eisen aan IT ondersteuning voor BPM. Deze bieden functies die de klantbeleving optimaliseren;

  • Het verkrijgen van inzicht (en daarmee grip) op de bedrijfsprocessen en het verkorten van de doorlooptijden
  • Het toepassen van intelligentere beslismodellen.
  • Het ondersteunen van meerdere communicatiekanalen met de klant (omnichannel)
  • Het snel en foutloos kunnen aanpassen van de bedrijfsprocessen op veranderingen.

Oplossingen

SynTouch kent de problematiek en de bijbehorende oplossingen als geen ander. Wij zijn partner van leveranciers met gerenommeerde producten op het gebied van:

  • PegaSystems
  • Tibco
  • Oracle
  • Camunda
Lees meer over alle technologieën

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Wilt u weten hoe u meer uit uw organisatie kunt halen met behulp van Business Process Management? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn u graag van dienst.

adminBusiness Process Management