DevOps as a Service

Heeft jouw organisatie behoefte aan een integratieoplossing, maar geen of onvoldoende capaciteit om deze zelf te organiseren? Met ‘SynTouch DevOps as a Service’ bieden wij een complete end-to-end dienstverlening, waarmee we jou volledig kunnen ontzorgen.

DevOps as a Service

Integratie oplossingen vragen om specialisten en de vraag naar specialistische kennis om flexibiliteit. Met ‘SynTouch DevOps as a Service’ krijgt jouw organisatie de beschikking over een extra Agile team van hoogwaardige integratie professionals dat 24/7 voor je klaar staat! Dit team beheert jouw omgeving en voert changes uit. Je huurt enkel en alleen die resource(s) in voor de tijd die nodig is om de werkzaamheden uit te voeren.

Onze dienst heeft betrekking op de gehele applicatie lifecycle en gaat dus verder dan een traditionele ‘Sofware Factory’ (development) of ‘Managed Services’ (beheer), omdat zowel development als operations integraal deel uit maken van onze DevOps service. Zo heb je niet alleen de flexibiliteit van het op- en afschalen van een (extern) ontwikkelteam, maar ook de continuïteit en kennisborging van een goed georganiseerd (extern) applicatie beheer.

Een Agile team van hoogwaardige integratie professionals staat voor je klaar om voor jouw organisatie service requests af te handelen en changes te realiseren met betrekking tot integratie vraagstukken, gebruikmakend van platforms zoals TIBCO, MuleSoft, Apache Camel en Camunda. Ons team staat 24/7 ter beschikking om incidenten snel en vakkundig op te lossen, dus ook buiten kantooruren. Hierdoor wordt jouw organisatie volledig ontzorgd. Onze aanpak bestaat uit slimme mensen, processen, methodes, standaarden, richtlijnen en technieken. Samen bepalen we hoe we deze zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten voor jouw organisatie.

Waarom instappen?

Schaalbaarheid
Als jouw vraag naar DevOps capaciteit fluctueert,  dan schalen wij automatisch mee.

Diepgaande kennis
Onze engineers behoren tot de beste Integratie- en BPM-consultants van Nederland. Daarnaast hebben zij een breed netwerk van collega’s die zij kunnen raadplegen bij specifieke uitdagingen.

Gemoedsrust
Onze 24/7 dienstverlening geeft zowel de managers als ontwikkelaars volledige gemoedsrust. Door intensieve monitoring worden problemen voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen, dan staan wij 24×7 voor jou klaar.

 

Onze collega’s zullen regelmatig onsite aanwezig zijn, bij het koppelen van systemen is communicatie de sleutel tot succes! Wij hebben graag direct en open contact. Wij komen graag een keer bij jou langs!

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Meer weten over hoe je meer uit jullie organisatie kan halen met behulp van DevOps as a Service? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn je graag van dienst.

Lotte HermsenDevOps as a Service