DevOps as a Service

DevOps as a Service

Met ‘SynTouch DevOps as a Service’ krijgt uw organisatie de beschikking over een extra team! Dit team beheert uw omgeving en voert changes uit. U huurt enkel en alleen die resource(s) in voor de tijd die nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. 

DevOps gaat verder dan afgebakende dienstverlening/services. Wij elimineren onnodige risico’s en kosten. Samen werken wij op disruptieve wijze aan uw omgeving. Van architectuur, design, development, CI/CD tot aan beheer en Life Cycle Management. 

Wij komen pro-actief met nieuwe ideeën en professionele oplossingen om uw integratie- en/of BPM-landschap optimaal te laten performen. Gezamenlijk streven wij uw doelen na en zorgen we voor een korte time-to-market. 

Met ‘SynTouch DevOps as a Service’ laten we de traditionele Managed Service achter ons. Wij gaan graag in gesprek met de business om zo te komen tot een passende oplossing. 

Waarom instappen?

Schaalbaarheid
Als uw vraag naar DevOps capaciteit fluctueert,  dan schalen wij automatisch mee.  

Diepgaande kennis
Onze engineers behoren tot de beste Integratie- en BPM-consultants van Nederland. Daarnaast hebben zij een breed netwerk van collega’s die zij kunnen raadplegen bij specifieke uitdagingen. 

Gemoedsrust 
Onze 24/7 dienstverlening geeft zowel de managers als ontwikkelaars volledige gemoedsrust. Door intensieve monitoring worden problemen voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen, dan staan wij 24×7 voor u klaar.  

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Meer weten over hoe je meer uit jullie organisatie kan halen met behulp van DevOps as a Service ? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn je graag van dienst.

Lotte HermsenDevOps as a Service