Integratie

Integratie

Sinds het bestaan van IT systemen bestaat de behoefte om data uit te wisselen tussen deze systemen. Een behoefte die door organisaties op meerdere manieren wordt ingevuld, vaak met oude oplossingen. Destijds voorzagen die oplossingen in de behoefte; vandaag de dag – in het digitale tijdperk – kennen ze de nodige beperkingen. De oplossing: integratie.

Integreren is een onderdeel samenvoegen met het geheel. In de ICT kan dit betrekking hebben op data, applicaties en/of processen. Een gedegen integratieplatform zorgt ervoor dat alle individuele systemen met elkaar worden verbonden tot één geïntegreerd IT systeem en dus tot één waarheid.

Vertel mij meer

Onze Expertises

Ook behoefte aan meer wendbaarheid, nu en in de toekomst? Laat ons je helpen jouw IT systemen optimaal te integreren.

Event Streaming

Business Process Management

MicroServices

API Management

Hybrid Integration Platform

SynTouch en Integratie

Wie SynTouch zegt, zegt integratie: het stroomt door ons bloed, het is wat we zijn. Op het gebied van systeemintegratie hebben we altijd voorop gelopen en zijn we vandaag de dag de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland. We kiezen altijd voor een integrale aanpak, waarbij we drie niveaus onderscheiden:

  • Data Integratie
  • Applicatie Integratie
  • Proces Integratie

Elk niveau vraagt om een specifieke aanpak en heeft samenhang met de andere niveaus. SynTouch levert de expertise om, vanuit de architectuur, de juiste aanpak te definiëren. We helpen uw organisatie stap voor stap om tot een bij uw organisatie passende gedegen integratieplatform te komen. We reiken het juiste gereedschap aan, waarmee we samen gaan bouwen aan een integratieplatform dat beantwoordt aan de vragen en wensen van úw organisatie. Zowel op data-, applicatie- als procesniveau.

Onze werkwijze

SynTouch heeft op basis van verschillende studies van o.a. Gartner (HIP) haar visie opgesteld op het gebied van integratie, “Integratie 2.0”. Onze architecten kijken samen met u welke ‘capabilities’ voldoende zijn ingevuld en welke aandacht behoeven. Zij helpen u aan de juiste roadmap. Onze integratiespecialisten weten deze vervolgens daadwerkelijk te realiseren.

We kiezen voor de beste oplossing, afgestemd op het benodigde doel. Opgeleid en gecertificeerd in de toonaangevende integratietools en -technieken, kunnen wij o.a. het volgende realiseren:

  • APIhubs (bv. API Management / API Gateways)
  • Eventhubs (bv. Complex Event Handling / messaging services)
  • Processhubs (bv. business process management / workflows)
  • Microservices

We kunnen zowel bestaande systemen ontsluiten als geheel nieuwe platformen vormgeven en ontwikkelen.

Ook behoefte aan meer wendbaarheid, nu en in de toekomst? Laat ons je helpen jouw IT systemen optimaal te integreren.

Vertel mij meer

Onze Klanten

Een aantal van onze klanten….

Ahold

ASML

UWV

Avans Hogeschool

Bekijk onze projecten!

Ben je benieuwd wat onze data management experts voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

SynbeheerIntegratie