Business Process Management

Business Process Management

De wendbaarheid van een organisatie wordt vaak gekenmerkt door het snel kunnen aanpassen van bedrijfsprocessen. Naast het modelleren en bouwen hiervan, kan door het intelligent maken van bedrijfsprocessen de volgende stap gezet worden om het verschil met de concurrentie te maken. Een intelligent bedrijfsproces leunt op de beschikbaarheid en kwaliteit van de onderliggende data.

Vertel mij meer

Wat is Business Process Management?

De Process Hub is een component binnen het integratielandschap en verantwoordelijk voor het uitvoeren van end-to-end processen: het vraagt gegevens op of activeert transacties. Dit kunnen eenvoudige, kortstondige orkestraties zijn, maar ook complexe Business Process Mangement (BPM) processen, of Adaptive Case Management (ACM).

SynTouch en Busines Process Management

SynTouch heeft ruim 20 jaar ervaring in architectuur, design, bouw en delivery van integratieoplossingen. Of je nu aan het begin staat van een integratiearchitectuur, of deze uitbreidt met nieuwe (API Management) capaciteiten, onze consultants helpen je met het maken van de juiste keuzes passend bij jouw organisatie.

Onze werkwijze

Met Integratie 2.0 zijn wij in staat om alle aspecten van een goed digitaliseringsbeleid te ondersteunen, van business case tot technische implementatie. Onze gecertificeerde business analisten, senior architecten, data architecten en integratie architecten helpen je vanuit hun kennis en ervaring mee om het verschil te kunnen maken. Om de juiste technologie te kiezen en deze op een juiste manier in te zetten en te implementeren. Dit begint altijd met een gesprek met onze experts en het goed in beeld brengen van de uitdaging en doelstelling.

Ook het verschil maken? Laat ons je helpen jouw business processen sneller en slimmer te maken.

Vertel mij meer

Technologieën

Ook het verschil maken? Laat ons je helpen jouw business processen sneller en slimmer te maken.

Ben je benieuwd wat onze data management experts voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

SynbeheerBusiness Process Management