Event Hub

Event Hub – Event Driven Architecture (EDA)

Vandaag de dag hebben we te maken met een exponentiële groei aan data. Niet alleen het volume, ook de snelheid waarmee deze data wordt gecreëerd neemt enorme sprongen. Uw organisatie wil zo snel mogelijk gebruik maken van deze data. Dit geldt ook voor uw systemen. Real-time data streaming kan u en uw systemen helpen om direct op gebeurtenissen (‘events’) te reageren en dus nog sneller te anticiperen.

Vertel mij meer

Wat is een Event Hub?

De Event Hub is een component binnen een integratielandschap en verantwoordelijk voor het opslaan en loggen van gebeurtenissen. Een voorbeeld van zo’n gebeurtenis is een auto die als ‘te koop’ gemarkeerd stond, gekocht wordt en daardoor de status ‘verkocht’ krijgt. Een Event Hub maakt deel uit van een Event Driven Architecture (EDA), een softwarearchitectuur gericht op de snelle productie en detectie van en de reactie op veranderingen.

SynTouch en Event Hubs

SynTouch heeft een jarenlange ervaring op het gebied van integratie en Event Driven Architecture. Deze ervaring heeft zich vertaald in een visie die aansluit op de hedendaagse vraag naar snelheid, beschikbaarheid en wendbaarheid: [Integratie 2.0]. Real-time data streaming, gebruikmakend van Event Hubs, is daar een belangrijk onderdeel van.

Onze werkwijze

Onze data- en IT-architecten gaan allereerst met u in gesprek. Door onze kennis van de concepten en technologieën (o.a. Apache KafKa, ActiveMQ, RabbitMQ, Solace PubSub+, Google PubSub, Azure Event Grid) te combineren met uw kennis van uw business en organisatie, kunnen we vaststellen welke EDA architectuur componenten van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw data (near) real-time beschikbaar is voor de hele organisatie, zodat u deze onmiddellijk kunt gebruiken en direct waarde kunt creëren. Wij werken hierbij op basis van Event Brokers die ervoor zorgen dat de data vanuit verschillende bronnen naar de gebruikers gedistribueerd wordt. Afgestemd op de behoefte en maturity van uw organisatie, richten we de Event Broker in. Ook bij de verdere implementatie van event data integratieprojecten, zijn we u graag van dienst.

Ook direct en real-time toegang tot uw data? Laat ons u helpen met het realiseren van een Event Driven Architecture

Vertel mij meer

Technologieën

Ook direct en real-time toegang tot uw data? Laat ons u helpen met het realiseren van een Event Driven Architecture

Bent u benieuwd wat onze data management experts voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over!

SynbeheerEvent Hub