Hybrid Integration Platform

Wat is er hip aan HIP?

De complexe uitdagingen van digitale bedrijfstransformatie vragen om radicale veranderingen in het integratietechnologie-platform en in de manier waarop organisaties omgaan met integratie. Door de digitalisering hebben IT-afdelingen minder regie over de IT-gerelateerde initiatieven. In de meeste gevallen is de traditionele integratietoolkit – een set taak specifieke integratietools – niet in staat om dit niveau van complexiteit aan te pakken. 
Een hybrid integration platform, afgekort met HIP, is de basis voor alle functionaliteiten die zorgen voor een vlotte integratie van meerdere projecten, partijen en technologieën in een organisatie. Een HIP ondersteunt, in tegenstelling tot de traditionele integratieplatformen, ook self-service integratie van applicatie ontwikkelteams tot de eindgebruiker. Daarnaast ondersteunt het meerdere technologieën en deployment strategieën, on-premise, private of public cloud 

Vertel mij meer

Een goed integratieplatform bespaart geld en uren

Gartner stelt dat 50% van de tijd en kosten voor het bouwen van een digitaal platform, integratiewerk betreft. Alleen daarom al is het belangrijk dat iedereen, die zich met de digitale transformatie bezighoudt, kijkt naar het integratieplatform. Of te wel, kijkt wat er onder de motorkap zit. 
Voor het verbeteren van de wendbaarheid, flexibiliteit, winstgevendheid en succesvol implementeren van nieuwe bedrijfsmodellen gaat essentieel integratiewerk schuil. Goed integratiewerk verbindt verschillende technologieën en zorgt voor een gezamenlijke output. Hierdoor is de uitkomst groter is dan de som der delen.

Integratie in het DNA van SynTouch

Integratie zit ons in het DNA. Al meer dan 15 jaar is SynTouch dé integratieexpert van Nederland. We zien de HIP als de nieuwe fase in de ontwikkeling van een integratieplatformen. Een innovatie cycle waarin integratie een steeds belangrijke rol speelt binnen organisaties en waardoor de complexiteit toeneemt. We zien onderdelen en concepten van de traditionele integratieplatformen, welke hun waarden hebben bewezen terug in een HIP. Daarnaast zien we ook dat we steeds meer organisaties mogen helpen bij het adopteren van de innovatieve technologieën en concepten, zowel organisatorisch als bij de technische realisatie. 
We hebben al veel van onze klanten kunnen helpen bij het succesvol implementeren van een Hybrid Integration Platform. En veel belangrijker, we zijn er trots op dat we door het benutten van de HIPfunctionaliteiten, bijgedragen aan de digitale transformatie en waardecreatie.

Wat past bij jouw organisatie? 

Je weet dat je moet veranderen, dus terug naar de tekentafel. We werken daarbij altijd vanuit de strategie en bedrijfsdoelen. Het éne HIP is namelijk de andere niet. Welke past bij jouw organisatie en waarom? Heeft de organisatie onvoldoende ambities en geen doelen op het gebied van data of digitalisering, dan is het maar de vraag wat een HIP-platform gaat bijdragen.  

SynTouch vertaalt organisatiedoelen naar IT-capabilities, brengt de bestaande situatie in kaart en ondersteunt bij de selectie van het juiste HIP-platform. Waarbij wij de volledige verantwoordelijkheid nemen over architectuur, implementatie en onderhoud van jouw HIP-platform. We realiseren het platform van kop tot staart en ondersteunen jouw organisatie bij het veranderproces.

Ook direct en real-time toegang tot jouw data? Laat ons je helpen met het realiseren van een Event streaming.

Vertel mij meer

Technologieën

Ook direct en real-time toegang tot jouw data? Laat ons je helpen met het realiseren van een Event Driven Architecture

Ben je benieuwd wat onze data management experts voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!

Chantal StrüberHybrid Integration Platform