Digikoppeling

Als overheidsinstantie staat u midden in de informatie keten en krijgt u te maken met een stelsel van basisregistraties. Veelal worden deze ontsloten middels digikoppeling en digipoort, waarbij veel ketenpartijen betrokken zijn. Er vormt zich een web van partijen en tussen partijen, zowel commercieel als overheid, waar u mee te maken krijgt als overheidspartij.

SynTouch sluit uw organisatie aan op de ketenpartijen en maakt daarbij de slag naar uw interne systemen zoals zaaksysteem, basisregistratie, gegevensmagazijn,  etc.. Wij vervullen dus niet de rol van broker of value added network. SynTouch biedt samen met haar software partner TIBCO een volledige Service Bus functionaliteit waarmee u naadloos uw systemen kan aansluiten.

Connecting Everything

Wij helpen u dus werkelijk uw systemen aan te sluiten. Hiervoor bieden we een volledig service bus platform dat u breder kan inzetten in uw organisatie of het nu gaat om basisregistraties, system 2 system of IoT.

We creëren standaard oplossingen die meerwaarde bieden en stimuleren daarmee het hergebruik voor andere overheidsinstanties.

https://www.logius.nl/diensten/digikoppeling

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Meer weten over de mogelijkheden van een Digikoppeling? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn u graag van dienst.

Lotte HermsenDigikoppeling