MuleSoft

 

Premium MuleSoft Partner!

 

Het Anypoint Platform™ is dé oplossing voor complexe integratie uitdagingen. Een hybride integratieplatform waarmee snel en efficiënt een naadloos netwerk van apps en data kan worden gecreëerd.

Als Premium Integratie Partner van MuleSoft werken wij met ervaren gecertificeerde MuleSoft specialisten. Onze aanpak leidt tot succesvolle MuleSoft implementaties bij onder andere Vopak, Brocacef en Ahold. Ontdek hoe wij uw complexe integratie- en API management uitdagingen kunnen oplossen!

 

 

                    API Maturity Scan

Draagt de inzet van API’s al volop bij aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie? Hoe snel en eenvoudig kunt u nieuwe diensten in de markt zetten?

In deze stap brengen wij in kaart hoe ver uw organisatie al is in de digitale transformatie en de inzet van API’s! Waar liggen voor uw IT afdeling de kansen en welke uitdagingen spelen een rol? Doe de API Maturity Scan en zie waar extra winst te behalen is!

 

 

Business Drivers & API Roadmap

Samen met u bepalen we de aanpak en de roadmap voor uw API strategie. In deze stap brengen we de samenhang van alle systemen, applicaties en data in beeld en vertalen dit naar een integratie blauwdruk.

Door applicaties en data via API’s beschikbaar te stellen kan een application network worden gecreëerd. Aan de hand van concrete business kansen maken wij een ontwerp voor een API oplossing.

 

 

Design, Build, Deploy, Optimize

In deze fase realiseren we uw API strategie! We gebruiken een Agile aanpak en werken op basis van DevOps. DevOps gaat verder dan afgebakende dienstverlening/services. Wij elimineren onnodige risico’s en kosten. Samen werken wij op disruptieve wijze aan uw omgeving. Van architectuur, design, development, CI/CD tot aan beheer en Life Cycle Management. 

Wij komen pro-actief met nieuwe ideeën en professionele oplossingen om uw integratie- en/of BPM-landschap optimaal te laten performen. Gezamenlijk streven wij uw doelen na en zorgen we voor een korte time-to-market!

 

 

DevOps as a Service

Met ‘SynTouch DevOps as a Service’ krijgt uw organisatie de beschikking over een extra team! Dit team beheert uw omgeving en voert changes uit. Wilt u flexibel kunnen op- en afschalen in capaciteit sluit dan deze dienst af met ons, dan heeft u altijd beschikking over experts op het moment dat u ze nodig hebt.

Wilt u graag meer weten? Bekijk DevOps as a Service!

 

 

Deze klanten helpen wij bij een succesvolle MuleSoft implementatie!

 

 

Wilt u meer weten, praat met een van onze experts

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Lotte HermsenMuleSoft