Technologieën

Mulesoft

MuleSoft is een toonaangevende internationale softwareleverancier van wat Gartner heeft gedefinieerd als een Hybride Integratie Platform (HIP). Binnen dit segment onderscheidt MuleSoft zich door middel van de aanpak en sturing van integratieprojecten. API’s spelen hierin een belangrijke rol.

Met het MuleSoft partnerschap voegt SynTouch het gerenommeerde AnyPoint Platform toe aan haar palet van integratieoplossingen. Het Anypoint Platform™ is dé oplossing voor complexe integratie uitdagingen. Een hybride integratieplatform waarmee snel en efficiënt een naadloos netwerk van apps, data en apparaten kan worden gecreëerd.

Bestaande en nieuwe MuleSoft klanten krijgen toegang tot waardevolle kennis en ervaringen vanuit succesvolle integratieprojecten. Onze consultants kennen de laatste technische mogelijkheden van de nieuwste versie van het AnyPoint platform en de daarbij horende toepassingen en combineren deze kennis met een uitgebreide ervaring op het gebied van systeemintegratie.

Zie voor meer informatie: https://www.mulesoft.com/

Onze Diensten

Onze gecertificeerde consultants zijn zeer ervaren in het implementeren van het Mulesoft AnyPoint platform. SynTouch heeft niet alleen de technische (implementatie) expertise, maar ook de kennis en ervaring om organisaties te ondersteunen bij ontwikkelen en implementeren van een API-led integratie architectuur.

Bekijk ook onze projecten!

adminMulesoft