Technologieën

Pega

Pegasystems levert software op het gebied van “customer engagement (customer journey)” en “operational excellence”. De focus bij PEGA ligt dan ook op het optimaliseren van de bedrijfsresultaten bij de klanten (gebruikers) van de software. Zowel Gartner als Forrester noemen PEGA al gedurende vele jaren, als een van de marktleiders op dit gebied.

Vanuit case management  is PEGA doorontwikkeld naar een platformleverancier van adaptive, cloud-architected software waarmee bedrijven eenvoudig en snel applicaties kunnen ontwikkelen en aanpassen. Met de introductie van dit Infinity platform biedt PEGA nu ook tevens o.a. CRM, digitale procesautomatisering (DPA) en Augmented Intelligence (AI) aan, als onderdeel van het PEGA platform.

Als partner zijn onze consultants constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij kennen de laatste versie en de daarbij horende nieuwste mogelijkheden. Door deze kennis te combineren met een uitgebreide know-how op het gebied van systeemintegratie, is SynTouch niet alleen uw integratiepartner, maar ook uw businesspartner bij uitstek.

Voor meer informatie, zie: www.pega.com

Onze Diensten

Onze consultants hebben allemaal een of meerdere PEGA certificeringen, ook op het gebied van Robotics. Daarnaast hebben onze PEGA consultants ook de nodige kennis en ervaring van een of meerdere integratie platforms.  Zij zijn dan ook in staat om klanten te ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van het PEGA platform, die volledig geïntegreerd met de overige systemen bij de klant. Hierdoor wordt een optimaal rendement gehaald uit de investeringen in PEGA.

Bekijk ook onze projecten!

adminPega