Technologieën

TIBCO

Building Digital Business Through Innovation, Integration, and Analytics

TIBCO Software Inc. Biedt groot aantal oplossingen waarmee het voor bedrijven de omschakeling naar digitaal zakendoen gerealiseerd kan worden. TIBCO noemt dit de TIBCO Connected Intelligence Cloud.

Met het TIBCO platform, wordt het real-time managen van informatie, beslissingen en applicaties mogelijk gemaakt.

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met het TIBCO platform. En hoe dit optimaal ingezet kan worden om uw systemen, gegevens, processen en bedrijfsregels te automatiseren.

Als partner van TIBCO zijn onze consultants constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Al sinds 2000 kennen zij de belangrijkste ins en outs van dit stabiele platform.

Zie voor informatie: www.tibco.com

Onze Diensten

De TIBCO practice is ‘oudste” practive binnen SynTouch. Onze consultants hebben dan ook heel veel kennis en ervaring van de TIBCO Integratie stack opgebouwd in de afgelopen jaren. Naast de (data) integratie software hebben we ook de nodige ervaring met de TIBCO BPM oplossingen.

Onze consultants ondersteunen onze klanten met het opzetten van een (referentie) architectuur, het design en realisatie van oplossingen gebaseerd op het TIBCO platform. Uiteraard bieden we ook ondersteuning bij de migratie van de traditionele TIBCO producten naar de nieuwste versies (cloud en container).

Bekijk ook onze projecten!

adminTIBCO