Blog

Man Chaun op weg naar de top!

Man Chaun is 26 jaar oud en werkt nu sinds een paar maanden als consultant bij SynTouch. Man Chaun is leergierig, ambitieus en haalde de afgelopen maanden verschillende certificaten. Nu is hij alweer bezig met zijn volgende MuleSoft training.

Lees hieronder het verhaal van Man Chaun…

Hoe is het met je?

“Ja gaat goed! Op dit moment werken we natuurlijk vanuit huis, i.v.m. de coronavirus maatregelen. Ons werk gaat gelukkig gewoon door, maar op kantoor werken bevalt mij beter. Je mist toch de gesprekken met je collega’s.”

Hoe bevalt het werken bij SynTouch?

“Heel goed! Hiervoor werkte ik bij een grote consultancy organisatie, dit beviel mij minder goed. Het fijne aan SynTouch vind ik de familiesfeer die er heerst, zo kan ik iedereen aanspreken. Bijvoorbeeld ook de eigenaren, die zelf gewoon meewerken. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende collega’s.”

Even terug naar het begin…..  Welke opleiding heb je gedaan?

“Ik heb information Management gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Ik zat samen met onze collega Bernd op school. Het was een erg leerzame opleiding. Het geef je meer inzicht, bijvoorbeeld over waarom je al het technische werk doet en wat de toegevoegde waarde van IT is in een organisatie.”

In hoeverre sluit je opleiding aan bij wat je nu doet?

“Mijn Bachelor Software Engineering sluit goed aan op de techniek! De Master Information Management die ik heb gedaan helpt mij om abstracter naar zaken te kunnen kijken.

“Ook wordt er binnen SynTouch goed meegedacht en heb ik al verschillende certificaten mogen behalen. Nu ben ik bezig met een MuleSoft training, ik krijg op deze manier alle mogelijkheden om te groeien!”

Hoe ben je bij SynTouch terecht gekomen?

“Ik werd door SynTouch benaderd via LinkedIn. Ik had al eerder van SynTouch gehoord en heb toen meteen Bernd, mijn oud studiegenoot, gebeld. Bernd vertelde over alle leuke uitjes, de sportactiviteiten en de vele interessante kennissessies. Nadat ik Bernd gesproken had, was ik meteen overtuigd.  En zo is het balletje gaan rollen…”

Aan welke opdracht werk je nu en hoe bevalt het?

“Ik werk nu in Arnhem als Middleware Ontwikkelaar! Wij zorgen ervoor dat applicaties aan elkaar gekoppeld worden, zo is data beschikbaar in alle systemen en zichtbaar voor de klant. Hierdoor gaan processen sneller en efficiënter”

“Het bevalt goed, het is echt een top team! Het voordeel voor mij is dat ik als enige junior in een team van collega’s werk met senior ervaring. Zij hebben veel kennis, waar ik veel van kan leren.”

Waar zie je jezelf naar toe groeien de komende jaren?

“Ik ga mezelf verder ontwikkelen op het gebied van middleware, hierin wil ik mezelf specialiseren. Ook lijkt het mij leuk om daarbij nog dingen op te pakken als Scrummaster. En meer gaan kijken naar het proces en de mens en niet alleen naar de techniek.”

Wil jij zelf ook net zo’n gave baan als Man Chaun, bekijk dan werkenbijsyntouch.nl

Chantal StrüberMan Chaun op weg naar de top!