Blog

Mathijs in zijn rol als Solution Architect

Mathijs werkt nu bijna 2 jaar als Senior Consultant voor SynTouch. Mathijs heeft jarenlange ervaring opgedaan in de ICT dienstverlening op gebied van business analyse en architectuur. Op dit moment vervult hij de rol van Solution Architect.  

De ervaring van Mathijs

Mathijs heeft zijn ervaring opgedaan als consultant in de financiele dienstverlening, waarvan de laatste 2 jaar als solution architect. Daarnaast is hij al 4 jaar intensief actief in PEGA gerelateerde projecten.

Op dit moment is hij bezig met en zeer uitdagend project bij de Rabobank in Utrecht. De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar hoofdkantoor in Utrecht. Hier werkt hij aan de uitdaging om het online bankieren te verbeteren en te digitaliseren.

De scope van het project: Een bank is volgens de wet verplicht een gedegen onderzoek te doen naar haar klanten. Zeker op internationaal gebied is het belangrijk dat je bijvoorbeeld geen terroristen financiert en je houdt aan de internationaal opgelegde sancties in bepaalde landen. Dit programma zorgt dat de Rabobank zich wereldwijd aan de lokale en internationale wetgeving houdt ten behoeve van klant gegevens, zorgt dat deze goed beveiligd zijn en alleen toegankelijk zijn voor de medewerkers die het echt nodig hebben.

 

 

Wat Motiveert Mathijs?

• Verbinden van Business en IT door transparantie en samenwerking.

• Duidelijke, begrijpelijke en nauwkeurige taal en een pragmatische aanpak.

• Korte iteratieve doelen te realiseren op lange termijn.

 

Wil jij ook graag zo’n uitdagende rol als Mathijs, neem dan contact op met Jonique Raemakers (06-13522583)

Chantal StrüberMathijs in zijn rol als Solution Architect