Blog

MuleSoft Summit 2018 Amsterdam

MuleSoft Summit 2018 Amsterdam

De 2018 editie van de Amsterdam MuleSoft Summit, welke deze editie plaats vond in het Mövenpick Hotel Amsterdam was in meerdere opzichten een succes en daarmee waardevolle dag. Meer dan 300 deelnemers hebben kennis genomen van de mogelijkheden van het MuleSoft Anypoint platform, succesvolle architecturen en implementaties bij onze klanten zoals Ahold en Vopak. Meer dan de helft van de deelnemers bestond uit prospects, te herkennen aan de groene keycords. 

Met Anypoint release 4.x en de product roadmap geeft MuleSoft concrete invulling aan hun visie om de gebruikers van hun platform te ondersteunen op gebied van development en beheer. Dit doen ze door het terugdringen van de complexiteit van tools en processtappen alsmede het bieden van extra monitoring en governance functies.

Op de expo was SynTouch als sponsor met een stand vertegenwoordigd en hebben veel van de deelnemers onze stand bezocht voor een kennismakingsgesprek, gerichte vragen of voor het Synbier dat tijdens de Happy Hour werd geschonken.

Lotte HermsenMuleSoft Summit 2018 Amsterdam