SynTouch

De Maatschappelijke Gamechangers in de IT!

Bij SynTouch zien we onszelf als een bedrijf dat midden in de maatschappij staat. We voelen de verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op onze samenleving en streven ernaar duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten. Onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omvat niet alleen klimaataspecten, maar strekt zich ook uit tot het welzijn van onze collega’s en de gemeenschap om ons heen.

Duurzame Thema's Beste werkgever Goede doelen

Onze IT-Drive, Jouw Duurzame Rit!

Waar onze inzet voor duurzaamheid en welzijn het verschil maken:

Duurzaamheid & Klimaat

Ons kantoorpand uit 1930 heeft energielabel A++, is gasloos, en voorzien van zonnepanelen. We kijken niet alleen naar ons eigen pand, maar ook met en voor klanten naar duurzamere oplossingen. Samen streven we naar bewuste keuzes voor een duurzamere toekomst.

Elektrische auto’s, fietsplan en een NS BusinessCard

Naast onze elektrische auto’s en 6 laadpalen bieden we ook een fietsplan aan, waarbij collega’s worden aangemoedigd om duurzame vervoermiddelen te gebruiken. Bovendien faciliteren we het gebruik van het openbaar vervoer met een NS BusinessCard.

Sportactiviteiten

Blije en gezonde medewerkers zijn voor ons essentieel. Daarom organiseren we diverse sportactiviteiten zoals SynRun, SynPadel, SynBike, SynBootcamp en SynSki. Door actief bezig te zijn, stimuleren we een gezonde levensstijl en teambuilding.

Diversiteit in de IT

Bij SynTouch waarderen we diversiteit en streven we naar een inclusieve werkomgeving. We erkennen daarnaast het gebrek aan gendergelijkheid in de IT-markt en nemen actief maatregelen om vrouwen in de IT te stimuleren. Onze SynLadies dragen bij aan meer diversiteit op de werkvloer.

Health

Bij SynTouch geven we om het welzijn van onze collega’s. Dagelijks zorgt Wilma voor verse soep en staat er op elke afdeling onder andere een schaal met fruit, groenten en noten. We bevorderen gezonde eetgewoonten en bieden onze collega’s de mogelijkheid om gedurende hun werkdag aan hun dagelijkse portie groenten en fruit te komen. Onze kantoren zijn daarnaast uitgerust met zit-sta bureaus en ergonomische stoelen, omdat we het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel dragen.

Zero Pestgedrag en Speak Up Mentaliteit

Bij SynTouch streven we naar een werkomgeving vrij van pestgedrag en moedigen we onze medewerkers aan om hun stem te laten horen. We geloven in open communicatie en respectvolle omgang met elkaar.

Milieubewuste Mokken

Wegwerpbekertjes? Die hebben wij nooit gehad. Bij SynTouch rocken we met herbruikbare mokken! Onze porseleinen SynTouch-mokken zijn niet alleen duurzaam, maar ook gepersonaliseerd en leuk om uit te drinken. Onze samenwerkingen met merken zoals Dopper en Flaske onderstrepen ons milieubewustzijn.

Beste Werkgever

Met trots zijn we opnieuw bekroond als Beste Werkgever met een indrukwekkende score van een 8,9! Bij SynTouch streven we ernaar niet alleen uit te blinken als werkgever, maar ook om onze maatschappelijke impact continu te verbeteren. Jaarlijks meten we de feedback van onze collega’s om onze duurzame bedrijfsvoering verder te versterken.

Testimonials

Als fervent sporter waardeer ik de diverse sportactiviteiten bij SynTouch. Het bevordert teambuilding en brengt een gezonde balans in mijn werk-privéleven.

Anthony Consultant

SynTouch is niet zomaar een bedrijf; het is een gemeenschap die diversiteit omarmt. Als SynLady ben ik trots op mijn rol in het bevorderen van gelijkheid in de IT.

Isa Consultant

Bij SynTouch voel ik me niet alleen gewaardeerd als werknemer, maar ook als individu met een eigen stem. De focus op duurzaamheid en welzijn maakt het een unieke werkplek.

Camiel Consultant

Het fietsplan van SynTouch verbetert mijn gezondheid. Fietsen naar het werk is een dagelijkse bron van energie!

Marc Senior Consultant

Goede Doelen

Bij SynTouch zijn we trots op onze bijdrage aan goede doelen. Met sponsoring van organisaties zoals ALS, Villa Pardoes, Ruby Rose, blinde geleide honden, en het Leger des Heils willen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

adminMVO