Programma OGh Tech Experience ‘17 grotendeels bekend

De agenda van de OGh Tech Experience ’17, georganiseerd door de Oracle Gebruikersclub Holland, is bekend! Een programma boordevol interessante en inspirerende presentaties, met voor de snelle beslissers een Early Bird korting van €50.
Lees meer

Weer een Pega CSSA rijker

Na in 2016 de Pega CSA en CPBA certificeringen te hebben behaald, sleepte Tom Adams vandaag het felbegeerde Pega CSSA certificaat binnen.
Lees meer

Nieuwe medewerkers

Deze maand verwelkomen wij twee zeer gedreven nieuwe collega’s. Zowel Willem de Jong als Rebecca Stumpel hebben inmiddels hun sporen verdiend binnen hun werkgebied.
Lees meer

SynTouch Gold Sponsor OGh Tech Experience 2017

De OGh (Oracle Gebruikersclub Holland) organiseert op 15 en 16 juni a.s. haar eerste Tech Experience, waar de complete Oracle Stack aan de orde zal komen. SynTouch zal hier als Gold Sponsor van de partij zijn en een bijdrage leveren.
Lees meer

Coen Mooijman viert 5 jarig jubileum bij SynTouch

Tijdens de eerste bijeenkomst, waar alle collega's voor het eerst sinds het begin van 2017 weer samenkwamen om op het begin van het nieuwe jaar te proosten, stonden we met z'n allen stil bij het 5 jarig jubileum van onze collega Coen Mooijman.
Lees meer

Always on top, ook als het regent

Afgelopen zondag 2 oktober deden twee SynTouch teams mee met de 10 km Business Run van Singelloop Utrecht. En ondanks dat de regen met bakken uit de hemel viel, bleef iedereen ‘on top’ – alle collega’s finishten (ruim) binnen het uur!
Lees meer

Pega nieuws

Pega nieuws: risicomijdend gedrag vertraagt innovatie Financiële Dienstverlening
Lees meer

SynTouch on tour

Met een enthousiast team, kom je tot enthousiaste ideeën. En enthousiaste ideeën... die brengen wij bij SynTouch graag tot uitvoering.
Lees meer

SynTouch Preferred Partner WSO2

Al sinds 2007 houdt SynTouch zich bezig met het efficiënt verbinden van mensen, apparaten en applicaties, zodat bedrijven in kunnen spelen op (technologische) ontwikkelingen en de concurrentie voor kunnen blijven.
Lees meer

SynTouch collega's door het slijk

Oisterwijk, 25 juni 2016
Afgelopen zaterdag 25 juni is een groep enthousiaste Syntouch collega’s letterlijk door het slijk gegaan tijdens de Farmers Fun editie van de Tough Ten Miles in Oisterwijk.
Lees meer

Pages