Aantal SynTouch integratiespecialisten met MuleSoft certificering blijft groeien

API architect Eelco Versloot is de achtste SynTouch integratiespecialist op rij die zich MuleSoft Certified Developer mag noemen.
Lees meer

Welkom Silvan

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen! Per 1 januari versterkt de 30-jarige Silvan Djohan ons team als Junior Integratieconsultant. Van harte welkom Silvan!
Lees meer

Welkom Marcel en Jonique

Weer twee keien die hun steentje gaan bijdragen! Per 1 december versterken Marcel Mossel (44) en Jonique Raemakers (24) team SynTouch.
Lees meer

Welkom Jeroen!

Ook deze maand weer een frisse wind in onze organisatie: per 1 november wordt SynTouch versterkt door Jeroen Williams. Met zijn TIBCO kennis en ervaring op het gebied van integratie en BPM, wederom een mooie aanvulling op ons team. Van harte welkom Jeroen!
Lees meer

Welkom Jiann en Johan

Deze maand weer twee nieuwe kanjers die ons team versterken. De 35-jarige Jiann Haur uit Amersfoort is een gedreven, sociaal betrokken en leergierige BI specialist met affiniteit in het ontwikkelen en beheren van integratieprojecten.
Lees meer

Welkom Eelco en Sander

Ons prikbord wordt steeds voller... en veelzijdiger! Sinds 1 september hebben we er weer twee kanjers bij.
Lees meer

Welkom Johan

Bewolkte dag? Dat komt vast omdat wij met Johan Kemna het zonnetje in huis hebben gehaald. Vanaf vandaag gaat hij voor SynTouch met Oracle OSB/BPM en Pega aan de slag. Van harte welkom Johan! 
Lees meer

Berthie viert 5 jaar SynTouch

Ondanks een bijzondere eerste werkdag waarop 'spijkerpoepen' en champagne drinken centraal stonden, is Berthie nu alweer vijf jaar onze steun en toeverlaat, zowel op het gebied van financiële administratie als facilitaire organisatie.
Lees meer

Welkom Thomas

Zo'n frisse wind willen we allemaal wel! Op deze zonnige dag mochten we de 25-jarige Thomas Briët uit Purmerend verwelkomen als Integratie Consultant.Thomas is breed geörienteerd en zal ons Open Platforms team gaan versterken met zijn Mulesoft kennis.
Lees meer

Bits & Bites: Camunda

Afgelopen dinsdag vond er in het kader van kennisdeling onder grote belangstelling weer een interessante Bits & Bites sessie plaats.
Lees meer

Pages