Welkom Jeroen!

Ook deze maand weer een frisse wind in onze organisatie: per 1 november wordt SynTouch versterkt door Jeroen Williams. Met zijn TIBCO kennis en ervaring op het gebied van integratie en BPM, wederom een mooie aanvulling op ons team. Van harte welkom Jeroen!
Lees meer

Welkom Jiann en Johan

Deze maand weer twee nieuwe kanjers die ons team versterken. De 35-jarige Jiann Haur uit Amersfoort is een gedreven, sociaal betrokken en leergierige BI specialist met affiniteit in het ontwikkelen en beheren van integratieprojecten.
Lees meer

Welkom Eelco en Sander

Ons prikbord wordt steeds voller... en veelzijdiger! Sinds 1 september hebben we er weer twee kanjers bij.
Lees meer

Welkom Johan

Bewolkte dag? Dat komt vast omdat wij met Johan Kemna het zonnetje in huis hebben gehaald. Vanaf vandaag gaat hij voor SynTouch met Oracle OSB/BPM en Pega aan de slag. Van harte welkom Johan! 
Lees meer

Berthie viert 5 jaar SynTouch

Ondanks een bijzondere eerste werkdag waarop 'spijkerpoepen' en champagne drinken centraal stonden, is Berthie nu alweer vijf jaar onze steun en toeverlaat, zowel op het gebied van financiële administratie als facilitaire organisatie.
Lees meer

Welkom Thomas

Zo'n frisse wind willen we allemaal wel! Op deze zonnige dag mochten we de 25-jarige Thomas Briët uit Purmerend verwelkomen als Integratie Consultant.Thomas is breed geörienteerd en zal ons Open Platforms team gaan versterken met zijn Mulesoft kennis.
Lees meer

Bits & Bites: Camunda

Afgelopen dinsdag vond er in het kader van kennisdeling onder grote belangstelling weer een interessante Bits & Bites sessie plaats.
Lees meer

Welkom Jacco

Ook de maand mei kent weer een nieuwe aanwinst. Vol enthousiasme is Jacco van Bavel op 8 mei jl. begonnen als Account Manager bij SynTouch. Jacco is 41 jaar, woont in Loosdrecht, is zeer gedreven en ambitieus en heeft zowel een brede commerciële als ICT achtergrond.
Lees meer

Berthie en Rhelinde worden in het zonnetje gezet op Nationale secretaressedag

EINDHOVEN - Berthie en Rhelinde zijn absoluut onmisbaar bij ons op het kantoor. En op Nationale secretaressedag laten we graag blijken hoe zeer we onze twee backofficemeiden waarderen. Johan en Hugo verrasten hun daarom vandaag met een grote bos bloemen.
Lees meer

5 jaar jubileum voor Jochem de Jong en Oliver de Vries

Zo'n 5 jaar geleden tekenden Jochem de Jong en Oliver de Vries hun contract voor een vast dienstverband bij SynTouch. En ze hebben er geen spijt van want ze werken nog altijd met veel plezier aan leuke projecten bij onze klanten.
Lees meer

Pages