Blog

Night of the Nerds

Gisteren vond als onderdeel van de Dutch Technology Week het event Night of the Nerds plaats in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Alle ruimtes waren donker en er werd door middel van licht aandacht gegeven aan de verschillende bedrijven die daar hun high-tech ontwikkelingen lieten zien. Tijdens dit event kwamen creativiteit en techniek samen. De middag was speciaal bedoeld voor de leerlingen van het voorgezet onderwijs en mbo van 12-19 jaar. In de avond waren de ondernemers van Eindhoven en omgeving uitgenodigd om te komen kijken naar de laatste technlogische ontwikkelingen.

Wij waren hier aanwezig om aan alle scholieren/studenten te laten zien hoe ze hun eigen cryptocurrency kunnen maken. De workshop werd gegeven door onze collega’s Sander van Laar en Jordy van Vorselen. Het was een groot succes, het grootste gedeelte van de bezoekers heeft kennis gemaakt met het maken van een eigen cryptocurrency.

Later op de avond gaf onze collega Sander van Laar een inspirerende en interessante TechTalk over blockchain. Hierin vertelde hij wat deze technologie betekent voor onze toekomst en wat de toepassingen zijn voor bedrijven.

 

 

Chantal StrüberNight of the Nerds