SynTouch Open Platforms

Het efficiënt verbinden van mensen, apparaten en applicaties is noodzakelijk om in te kunnen spelen op (technologische) ontwikkelingen, de concurrentie voor te blijven, nieuwe inkomstenstromen te genereren en klanten op ieder moment van dienst te kunnen zijn. Iedere organisatie is uniek, waarmee er talrijke integratiescenario’s denkbaar zijn om nieuwe mogelijkheden en commerciële kansen te creëren.

Open Source

Open Source oplossingen kennen vele voordelen, waaronder uitbreidbaarheid van de functionaliteit en het investeringsmodel. Ook op het gebied van integratie-platformen wint Open Source terrein. Door Open Source integratieoplossingen toe te voegen aan onze expertise, kunnen we nu dan ook nagenoeg iedere organisatie en onderneming een passende integratieoplossing bieden.

WSO2 – visionair in Open Source Integratie

SynTouch ondersteunt haar klanten met de realisatie en optimalisatie van integratieoplossingen gebaseerd op WSO2. Een compleet Open Source productenpakket, waarmee nagenoeg alle aspecten van actuele integratievraagstukken kunnen worden opgelost. WSO2 is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van SOA Governance producten, zoals de SOA Registry en toonaangevend op het gebied van API Management. De volledige WSO2 product stack is Open Source, dus zonder verplichtingen tot onderhoud, commerciële licenties of abonnementen.