Kernwaarden

Persoonlijk

Iedere organisatie is uniek, daarom houden wij van een persoonlijk aanpak. Zowel richting onze klanten als onze collega’s. Korte lijntjes zorgen er voor dat we snel kunnen schakelen. Om maatwerk te kunnen bieden heeft SynTouch persoonlijke aandacht dan ook hoog in het vaandel staan. Zowel voor haar klanten als medewerkers. Dat uit zich in persoonlijke ontwikkelplannen, gezellige bedrijfsuitjes, toegewijde accountmanagers en regelmatige contactmomenten.

Betrokken

Als betrokken integratiespecialist denken wij mee met onze klanten. Wat is het eigenlijke vraagstuk? Welke oplossingen zijn mogelijk? Hoe kunnen we dit zo efficiënt mogelijk realiseren?

Professioneel

Het SynTouch team bestaat uit ervaren, professionele en klantgerichte consultants. Architecten, business consultants, ontwerpers en ontwikkelaars, maar ook integratie-consultants en beheerders. Stuk voor stuk gekwalificeerde en gedreven professionals die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van uw onderneming.

Onafhankelijk

Door onze brede kennis van integratie in het algemeen en diepgaande kennis van meerdere platformen in het bijzonder, kunnen wij organisaties indien gewenst ook adviseren met betrekking tot welke integratieoplossing het meest geschikt is. Hierbij kijken wij niet alleen naar de vraagstukken en doelstellingen, maar ook naar bedrijfscultuur, mensen, budget en resultaat.

Innovatief

De wereld verandert snel en de kenniscycle is ongeveer anderhalf jaar. Dit betekent dat na anderhalf jaar kennis niet meer up-to-date is en dat kennis verouderd is ten opzichte van de wereld om je heen. Deze snelheid van verandering vraagt om een gestructureerd proces om alle innovaties te kunnen blijven volgen. Als bedrijf doen wij er dan ook alles aan om onze kennis up-to-date te houden. Zo volgen onze consultants trainingen en cursussen on the job en houden we regelmatig kennismeetings.

adminKernwaarden