Kernwaarden

Connect

Onze bedrijfsnaam, SynTouch, impliceert het creëren van synergie. Het begint met verbinden, niet alleen systemen en data, maar ook mensen. Dit weerspiegelt onze kernwaarden van persoonlijkheid en betrokkenheid, waarbij we niet alleen IT-systemen verbinden, maar ook de connectie tussen klant en onze collega’s.

Challenge

In de digitale wereld draait alles om uitdagingen aangaan. We gaan verder dan alleen oplossingen bouwen; we dagen de status quo uit, creëren mogelijkheden en innoveren met creatieve IT-oplossingen. Deze fase benadrukt de professionele uitdaging om grenzen te verleggen en complexe vraagstukken op te lossen.

Commit

Onze toewijding is verankerd in kernwaarden zoals:

  • Solve first, settle later“, wat betekent dat we problemen proactief benaderen en vastbesloten zijn om oplossingen te vinden.
  • We omarmen een Can-do mentaliteit, waarbij we geloven in de kracht van positiviteit en het vermogen om uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan.
  • Afspraak = Afspraak staat centraal, wat betekent dat we betrouwbaar zijn in het nakomen van beloften.

Onafhankelijkheid en innovativiteit zijn eveneens essentieel, waardoor we flexibel en creatief kunnen opereren, los van conventionele denkwijzen.

We Connect, Challenge & Commit!

Deze slogan benadrukt niet alleen de technologische aspecten van ons bedrijf, maar ook de persoonlijke touch. Het illustreert hoe wij, als SynTouch, de digitale horizon vormgeven door te verbinden, uit te dagen en toegewijd te zijn.

adminKernwaarden