Over SynTouch

Efficiënte processen vragen om integratie. Integratievraagstukken vragen om specialisten. Om specifieke ervaring, intensieve kennis en meedenkende consultants. Op het hoogste niveau, zonder de kleinste details uit het oog te verliezen. Dat is SynTouch: Dé data- en integratie-expert.

Data en integratie

Onze organisatie kenmerkt zich door een pragmatische houding, een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij met succes actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen te verbinden met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals TIBCO, MuleSoft, SoftwareAG, Confluent, Pega en Analytics.

Gemotiveerde medewerkers

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 gemotiveerde medewerkers die hun integratiesporen hebben verdiend binnen zowel de financiële dienstverlening, industrie, overheid, energiebranche en zorg, als in de logistieke sector. Als architect, business consultant, ontwerper en ontwikkelaar, maar ook als integratieconsultant en beheerder. Stuk voor stuk gekwalificeerde en gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen.

Ons team

SynTouch bestaat uit een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We houden kennismeetings, gaan een keer per jaar skiën en we brouwen ons eigen SynBier!

Ben jij benieuwd naar wat SynTouch nog meer allemaal doet…. Lees Meer

Meer weten over ons?

adminOver Ons