Over SynTouch

Efficiënte processen vragen om integratie. Integratievraagstukken vragen om specialisten. Om specifieke ervaring, intensieve kennis en meedenkende consultants. Op het hoogste niveau, zonder de kleinste details uit het oog te verliezen. Dat is SynTouch: Dé data- en integratie-expert.

Data en integratie

Onze organisatie kenmerkt zich door een pragmatische houding, een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij met succes actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen te verbinden met slimme IT-oplossingen, gebaseerd op gevestigde platformen en methodieken zoals TIBCO, MuleSoft, Azure en Confluent.

Gemotiveerde medewerkers

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 gemotiveerde medewerkers die hun integratiesporen hebben verdiend binnen zowel de financiële dienstverlening, industrie, overheid, energiebranche en zorg, als in de logistieke sector. Als architect, business consultant, ontwerper en ontwikkelaar, maar ook als integratieconsultant en beheerder. Stuk voor stuk gekwalificeerde en gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen.

Ons team

SynTouch bestaat uit een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. Naast onze passie voor innovatie en technologie, organiseren we regelmatig kennismeetings, brouwen we ons eigen SynBier en genieten we jaarlijks van een skireis. Maar dat is nog lang niet alles! Ontdek hieronder meer over onze bruisende bedrijfscultuur en activiteiten.

Kennissessies

Bij SynTouch geloven we in een voortdurende ontwikkeling van kennis en expertise. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies waarin we samenkomen om de laatste trends, ontwikkelingen en updates binnen ons vakgebied te bespreken.

Kennismeetings
Onze kennismeetings vinden plaats op het prachtige landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt. Tijdens deze bijeenkomsten worden boeiende pecha kucha’s gehouden en delen interne of externe sprekers hun inzichten over actuele onderwerpen. Het is een gelegenheid om te leren van experts en collega’s, en om de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied te verkennen.

Bits & Bites
Naast onze kennismeetings organiseren we ook maandelijkse Bits & Bites-sessies. Tijdens deze informele bijeenkomsten houden onze collega’s elkaar op de hoogte van de laatste technische innovaties en interessante onderwerpen. Elke sessie wordt geleid door een collega die veel kennis heeft over het onderwerp. Zo hebben we al verschillende Bits & Bites gehad, zoals over Datamanagement, Azure, Confluent en Tibco, en nog veel meer. Het is een geweldige kans om kennis te delen, te leren van elkaar en onze expertise te vergroten.

Synbier

Toen we ons 10-jarig jubileum vierden, wilden we iets speciaals doen. Met die gedachte in ons achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans binnen SynTouch op het lumineuze idee om ons eigen jubileum bier te brouwen. En zoals bij SynTouch gebruikelijk is: goede ideeën worden omgezet in actie!

Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een enorm succes te zijn. De unieke smaak en het karakter van ons jubileum bier vielen in de smaak bij velen. En natuurlijk smaakte dat naar meer!

Inmiddels is ons SynBier een geliefd en gewaardeerd onderdeel van ons bedrijf geworden. Ons assortiment biedt een scala aan verrukkelijke brouwsels die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Benieuwd naar meer? Ontdek ons assortiment en leer meer over ons verhaal op onze website: https://www.synbier.nl

Uitjes

Jaarlijks organiseren we verschillende uitjes om onze teamband te versterken en samen onvergetelijke momenten te beleven. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod:

Zomeruitje: Ons zomeruitje staat garant voor avontuur en actie, maar biedt ook mogelijkheden voor rustige activiteiten. Van quadrijden tot waterskiën en blokarten, we kiezen voor activiteiten die ons team uitdagen. Na een dag vol adrenaline sluiten we af met een heerlijke barbecue, vergezeld van ons eigen SynBier.

Eindejaarsuitje: Aan het einde van het jaar kijken we terug op onze gezamenlijke prestaties en vieren we successen. Vaak sluiten we het jaar af met een heerlijk diner, gevolgd door een overnachting en een spetterende feestavond.

Jubileumuitje: Eens in de vijf jaar pakken we groots uit met ons jubileumuitje. De afgelopen jaren hebben we met onze partners genoten van onvergetelijke trips naar exotische bestemmingen zoals Marrakesh, Kroatië en Malta.

Synski: Onze jaarlijkse skireis naar Oostenrijk biedt een unieke gelegenheid voor teambuilding en plezier te midden van een adembenemende omgeving. Gedurende deze reis gaan we als team de uitdagingen van de pistes van Oostenrijk aan. Synski is meer dan alleen een skireis; het is een ervaring die ons team ieder jaar weer dichter bij elkaar brengt.

Meer weten over ons?

adminOver Ons