Een greep uit onze projecten

Wij helpen Vodafone met het ontsluiten van hun diensten aan klanten. Zodat ze ook in Afrika kunnen betalen met een mobiele telefoon ondanks dat ze geen bankrekening hebben.

Ook SynTouch werkt mee aan Nederland. Namens DICTU brengen we kennis en kunde naar verschillende instanties binnen de Rijksoverheid. We ontwerpen en realiseren toepassingen voor zaakgericht werken op het platform, om zowel medewerker als burger van dienst te zijn.

NN

Wij werken mee om bestaande NN applicaties cloud native te maken op AWS, zodat ze klaar zijn voor de toekomst.

NXP

NXP Semiconductors is de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips. Als de wereldleider in veilige connectiviteitsoplossingen voor embedded applicaties, stimuleert NXP de innovatie in diverse markten zoals Automotive, Security en Internet of Things. SynTouch houdt zich bezig met het ontwerpen van integratieoplossingen voor zowel B2B communicatie als de interne informatiestromen tussen de diverse applicaties.

Vion is een internationale vleesproducent van varkens- en rundvlees met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in 13 landen wereldwijd. SynTouch werkt aan de verdere digitalisering van Vion. Vanuit een duidelijke architectuurgedachte worden de vele ERP systemen op een eenduidige manier aan elkaar gekoppeld. Uitgangspunt is het beschikbaar hebben van kwalitatief goede data op de juiste plaats en op het moment dat deze nodig is. Lees meer

De Consumentenbond is een vereniging die als belangrijkste doelstelling heeft het samenwerken met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. De consumentenbond is het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten. SynTouch is gevraagd actief mee te werken aan het integreren van het SAP backoffice systeem met de webwinkel en website van de consumentenbond.

ASML is wereldleider op het gebied van lithografische machines voor de semiconductor industrie. Deze complexe machines zijn essentieel in de productie van (micro)chips. SynTouch is o.a. betrokken bij de realisatie van een interface tussen het interne SAP systeem en de warehouse management systemen van externe logistieke partijen.

ING

De ING Bank is een international opererende bank. SynTouch werkt bij ING Wholesale Banking aan het ordersysteem voor de betalingen van en naar zakelijke klanten. Dit systeem ontvangt de betalingen van de klanten en zorgt ervoor dat deze door de juiste backendsystemen verwerkt worden.

Waterschap Brabantse Delta wordt net als iedere andere organisatie steeds afhankelijker van haar IT. Er was een groeiende behoefte aan een integratieplatform, inclusief bijbehorende kennis en capaciteit. SynTouch is vervolgens geselecteerd om dit platform te realiseren en DevOps diensten te leveren. Lees meer!

Meer weten?

Meer weten over één van onze projecten of wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Vertel mij meer
adminProjecten