Blog

Pega World 2019

De eerste dag van Pega World 2019 in Las Vegas ging van start met interessante keynotes. Het succes van Pega en haar klanten kwam naar voren in verschillende presentaties. Nederland werd goed vertegenwoordigd in de verschillende presentaties die gegeven werden.

Het was goed om te zien dat de Nederlandse inbreng met klant cases, net als vorig jaar, weer indrukkend te noemen was.

Nadat vorig jaar Pega Infinity werd gelanceerd, gingen ze dit jaar verder op de nieuwe ontwikkelingen binnen Pega Infinity, ook wel “the future-proof future” genoemd.

Last but not least, hebben we een presentatie bijgewoond over RijksZaak, welke werd verzorgd door Wim van der Lingen en Ben Binnendijk. Het is erg inspirerend om te zien hoe de DICTU vorm geeft aan de digitale transformatie met Rijkszaak. Wij als SynTouch zijn er trots op dat we aan dit succes hebben mogen bijdragen.

Ook op dag 2 werd Nederland weer goed vertegenwoordigd bij de keynotes. Allereerst een amusant en toch zeer leerzame keynote van dr. R. Walker over hoe een goede implementatie van AI van invloed kan zijn op het bedrijfsresultaat.

Daarna sprak de heer V. Gariwala over zijn ervaring met Pega-implementatie wereldwijd.

Na de lunchpauze gaf de Rabobank een kijkje in de Pega-implementatie die zij gedaan hebben. De presentatie werd door velen bezocht en was zeer verfrissend. Er werd niet alleen stilgestaan bij de successen die zij boekten met Pega, maar zij gingen ook in op de uitdagingen die zij gedurende de implementatie tegenkwamen. En ze vertelden hoe zij deze uitdagingen hebben opgelost.

De dag werd vervolgd met een bezoek aan het Tech Pavillion, dat vol stond met stands van zowel Pega als partners en sponsoren. In de Tech Pavillion stak de Pega UX-stand ver boven de rest uit. Na het horen van hun verhalen, kan ik niet wachten tot de uitrol van Pega 8.3 aan het einde van het jaar!

Al met al hebben we veel gezien, veel geleerd en erg genoten. Tot de volgende Pega World in Boston!

JiannPega World 2019

Related Posts