Young Professional Class MarkLogic

Functiebeschrijving:
Ben jij toe aan een eerste of volgende stap in jouw carrière? En is IT en Big Data helemaal jouw ding? Kies dan voor ons uitdagende opleidingstraject op het gebied van data-management en integratie. Wij leren jou hoe je bedrijven kunt helpen bij de digitale transformatie in een wereld, waarin data de belangrijkste asset is!

Wat ga je doen?
In een korte periode leiden we je klassikaal en delen we onze inzichten in de wereld van data. Wij begeleiden je bij de stappen die je dient te zetten richting je eerste grote project op het gebied van Applicatie-integratie en Data Management. We leren je hoe verschillende bronnen te ontsluiten en beschikbaar te stellen voor analyse. Ook besteden we veel aandacht aan governance en security.

Nadat je de opleidingsfase hebt afgerond, ga jij in een gesimuleerde project omgeving aan de slag. Op deze manier doe je in een vertrouwde omgeving projectervaring op. In dit project ga je grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerken tot bruikbare datasets voor geavanceerde data analyses en visualisaties.  Eén van onze ervaren consultants zal jou hierbij intensief begeleiden, zodat je het maximale resultaat  behaalt.

Hierna is het tijd voor het echte werk, jij gaat aan de slag in een project bij één van onze klanten. In een team van specialisten doe jij je eerste echte hands-on ervaring op. In deze rol krijg je de kans om samen met je collega’s een project af te ronden.

Na 12-15 maanden maak je de keuze of je je verder gaat ontwikkelen in de consultancy of dat je in dienst treedt bij de eindklant. Gezamenlijk bepalen we jouw leerdoelen en een stellen we een ontwikkelplan op.

Wat breng je mee?
Jij bent iemand die graag werkt met data en geïnteresseerd is te werken met innovatie software. Jij werkt graag aan complexe analytische vraagstukken en bent van nature nieuwsgierig.

Jij hebt:
-Een afgeronde HBO of WO-opleiding met een flink ICT-component;
-Een absolute wil om nieuwe dingen te leren;
-Enige kennis van actuele kennis van :software engineering skills, belangrijke data management en extractie tools, gangbare Data Lake, Date Warehouse en Data Management patronen, methodieken en technieken;
-Kennis van Big Data-concepten en technologieën zoals Hadoop, Spark, Kafka, NiFi, NoSQL, SAS, Azure/AWS/Google data diensten is een pré;

Waar kom je terecht?
Jij gaat werken in een team van verschillende jonge talenten, jullie worden begeleid door onze ervaren experts van wie jullie veel kunnen leren.
Bij SynTouch is zelfontplooiing erg belangrijk, wij willen jouw springplank zijn voor een mooie carrière. Hierbij hoort natuurlijk veel plezier en teamspirit, samen zorgen we voor succes en vooral veel plezier!

SynTouch: Work Hard, Play Hard

Heb jij deze skills, stuur dan een mailtje naar doreen.scheepens@syntouch.nl of stuur een appje naar Doreen Scheepens (06 8324 8483).

Stuur een appje naar Doreen

ONS AANBOD

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons

Lotte HermsenYoung Professional Class MarkLogic