Young Professional Data & Analytics (big data) Marklogic

Datafication en data-driven, termen die we steeds vaker tegenkomen in ons dagelijks leven. Steeds meer organisaties zetten de klant volledig centraal en passen hier hun bedrijfsvoering volledig op aan. Denk hierbij aan succesvolle online winkelconcepten en videostreaming diensten.

De grote datastroom die voortkomt uit het Internet of Things en interne databronnen, stelt bedrijven voor de uitdaging hoe deze bronnen goed te koppelen. Na het succesvol samenbrengen en analyseren van deze data, kan men op onderscheidende wijze inspelen op de behoefte van de klant. De next-best-action wordt bepaald door het toepassen van augmented intelligence.

Ben jij degene die bedrijven wil helpen om te groeien naar een data-driven-organisatie? Kom dan eens praten bij SynTouch, de ideale springplank voor jouw carrière!

Jouw rol binnen ons team
Als Young Professional Data & Analytics (big data) leiden wij je op tot big data specialist. Jij gaat er voor zorgen dat big data bruikbaar wordt voor grote organisaties. Daarbij kun jij jouw skills op het gebied van het koppelen van verschillende datasystemen goed gebruiken. Hierdoor ga jij veel waarde toevoegen voor organisaties!
Jij gaat datamanagement strategisch toe passen op het gebied van Operational Excellence. Bijvoorbeeld in de strategie fase waar je voor een van de grootste financiële organisaties van Nederland het data landschap in kaart brengt en daar ook de stakeholders bij betrekt. Of in de Ontwerpfase waarin jij je technische vaardigheden toepast om een klant in de foodindustrie te laten zien hoe het datalandschap er uit komt te zien.
Over ons
SynTouch is als specialist binnen de ICT, al ruim tien jaar actief binnen de Finance & Insurance, High-Tech, Food, Logistics en Utilities markt. We spelen in op de nieuwste technologische ontwikkelingen: Internet of Things, Cloud oplossingen en uiteraard ook blockchain.
Wat zoeken wij?
• Afgeronde HBO- of WO-opleiding Informatica of een hieraan gerelateerde studierichting (bijvoorbeeld wis-/natuurkunde of elektrotechniek) met een flinke ICT-component;
• Bewezen vaardigheid in bijvoorbeeld Java(script), xQuery en/of NoSQL databases;
• Enige ervaring met/kennis van Node.js, Angular, Maven en/of Jenkins;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Heb jij deze skills, stuur dan een mailtje naar doreen.scheepens@syntouch.nl of stuur een appje naar Doreen Scheepens (06 8324 8483).

Stuur een appje naar Doreen

ONS AANBOD

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En volg ons

adminYoung Professional Data & Analytics (big data) Marklogic