SynTouch Academy

Wat is er als kennisorganisatie mooier dan het kunnen delen van je kennis. Dat is wat we doen met SynTouch Academy! Onze professionals zijn dagelijks betrokken bij de data- en integratie-oplossingen van onze klanten. Door hun gedegen achtergrond en certificering zorgt dit voor de ideale combinatie tussen de theorie en de praktijk.

Benieuwd naar de trainingen en workshops die wij geven, bekijk ze hieronder!

*Indien gewenst kunnen wij ook trainingen of workshops op maat samenstellen voor uw organisatie. Deze kunnen bestaan uit (delen van) bovenstaande trainingen of invulling geven aan de specifieke opleidingsbehoeften van uw organisatie.

DAMA DMBoK Training

Als we om ons heen kijken, zien we dat organisaties steeds meer aandacht hebben voor data. Het goed managen van deze data is van groot belang. DAMA DMBoK (Data Management Body of Knowledge) geeft inzicht, richting en handvatten hoe u als professionele organisatie datastrategieën kunt verwezenlijken.

DAMA DMBoK Training!

Trainingscenter

Parklaan 60, Eindhoven

Onze trainers komen graag bij u op locatie, ook kunt u bij ons in Eindhoven terecht. We hebben een mooi trainingscenter met goede faciliteiten, zoals parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaarvervoer.

Meer weten over trainingen en workshops op maat? Neem dan contact op met:

Chantal StrüberSynTouch Academy