Blog

SynTouch collega’s door het slijk

Oisterwijk, 25 juni 2016

Afgelopen zaterdag 25 juni is een groep enthousiaste Syntouch collega’s letterlijk door het slijk gegaan tijdens de Farmers Fun editie van de Tough Ten Miles in Oisterwijk.

Door de enorme regenbuien voorafgaand aan het evenement was het parcours veranderd in een blubberbad. Dit maakte de uitdaging alleen maar groter: het was een glibberen en glijden en daardoor niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de vele toeschouwers een waar spektakel.

De traditie van de Farmer Fun is dat de locale boeren uitgedaagd worden een zo uitdagend mogelijk obstakel te bouwen op hun erf, schuur, stal of land. Sommige boeren waren met graafmachines aan de slag gegaan om grote bergen zand aan te leggen, of diepe geulen met water te graven. Andere boeren hadden stapels met hooibalen gebouwd en weer andere boeren hadden echte modderpoels gemaakt waar de deelnemers met veel moeite doorheen kwamen gekropen. Zo liepen de renners over erven en velden, door sloten en putten.

Het SynTouch team heeft ook dit jaar weer met veel plezier aan de Tough Ten Miles deelgenomen en kijkt nu al halsreikend uit naar de volgende editie van deze spectaculaire loop.

DanielleSynTouch collega’s door het slijk