Blog

SynTouch zorgt voor betrouwbaar en toekomstbestendig energienetwerk bij TenneT!

We zijn er trots op dat we onlangs een belangrijk project succesvol hebben afgerond, waarmee we de energietransitie ondersteunen. TenneT beschikt nu over een stabiele omgeving die volledig klaar is voor de toekomst.

SynTouch heeft een oplossing gebouwd met TIBCO, die verantwoordelijk is voor de afhandeling van de berichtenstroom. Hierdoor blijft het energienetwerk betrouwbaar en is het efficiënt en effectief te beheren. Dit zorgt ervoor dat het netwerk stabiel blijft en klaar is voor toekomstige uitdagingen en innovaties in de energietransitie.

Belangrijkste Bijdragen van SynTouch:

  • Verbeterde Berichtenstroom: Optimalisatie van de wijze waarop informatie wordt verwerkt en gedeeld binnen het energienetwerk.
  • Betrouwbaarheid: Verhoogde betrouwbaarheid van het energienetwerk, wat cruciaal is voor een stabiele energievoorziening.
  • Ondersteuning van de Energietransitie: Creëren van een infrastructuur die toekomstige energie-innovaties en duurzame oplossingen mogelijk maakt.

Voor meer informatie over dit project en de specifieke details van onze bijdrage, lees je hier het volledige artikel op de website van TenneT: Lees het volledige artikel hier.

Samen werken we aan een duurzame en stabiele energievoorziening voor de toekomst!

Chantal StrüberSynTouch zorgt voor betrouwbaar en toekomstbestendig energienetwerk bij TenneT!

Related Posts