Confluent

Confluent Platform is een uitgebreid streaming data platform dat het mogelijk maakt om eenvoudig toegang te krijgen tot, op slaan van en beheren van data als continue, real-time streams. Gebouwd door de oorspronkelijke makers van Apache Kafka, breidt Confluent de voordelen van Kafka uit met functies op bedrijfsniveau, terwijl de last van Kafka-beheer of -monitoring wordt weggenomen. Vandaag de dag wordt meer dan 80% van de Fortune 100 aangedreven door streaming data technologie – en de meerderheid daarvan maakt gebruik van Confluent. 

Waarom Confluent?
Door historische en real-time streaming data te integreren in één centrale bron van waarheid, maakt Confluent het eenvoudig om een geheel nieuwe categorie moderne, gebeurtenisgestuurde toepassingen te bouwen, een universele pijplijn te verkrijgen en krachtige nieuwe gebruiksscenario’s te ontgrendelen met volledige schaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid. 

Waarvoor wordt Confluent gebruikt?
Confluent Platform stelt u in staat om u te concentreren op hoe u zakelijke waarde uit uw streaming data kunt halen in plaats van u zorgen te maken over de onderliggende mechanismen, zoals hoe data worden getransporteerd of geïntegreerd tussen verschillende systemen. Specifiek vereenvoudigt Confluent Platform het verbinden van streaming data met Kafka, het bouwen van streamingtoepassingen, evenals het beveiligen, monitoren en beheren van uw Kafka-infrastructuur. Vandaag de dag wordt Confluent Platform gebruikt voor een breed scala aan gebruiksscenario’s in tal van industrieën, van financiële dienstverlening, omnichannel retail en autonome auto’s tot fraude detectie, microservices en IoT.

Vertel mij meer

Integratie Expertises

Ook behoefte aan meer wendbaarheid, nu en in de toekomst? Laat ons u helpen uw IT systemen optimaal te integreren.

Event Streaming

Bekijk alle integratie mogelijkheden

Bent u benieuwd wat een Confluent implementatie voor uw bedrijf kan betekenen? Onze experts vertellen u er graag meer over!

Chantal StrüberConfluent