Samen succes

Met SynTouch als werkgever of opdrachtgever weet je één ding zeker: je krijgt er professionele, inspirerende, gezellige en betrokken collega’s bij. Collega’s met wie je samen een project tot een succes maakt. Met wie je overlegt om elkaar tot een hoger plan te tillen, zelf gebrouwen bieren proeft en internationale gebruikersbijeenkomsten bezoekt. Stuk voor stuk keien in hun vak.

Maak nu alvast kennis met een paar van onze keien en lees hoe zij werken bij SynTouch ervaren.

Persoonlijk, professioneel, onafhankelijk en betrokken

Dit zijn niet zo maar wat kreten, dit zijn onze kernwaarden die we iedere dag weer in de praktijk brengen. Als businesspartner, werkgever én opdrachtgever. De kleinschaligheid van onze Nederlandstalige organisatie brengt ons tot grote daden, terwijl de lijnen kort blijven. Het geheim? Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Net zoals we jou kennen. Jouw ambities, capaciteiten, kwaliteiten, hobby’s, specialiteiten en eigenaardigheden. We helpen je het beste in jou naar boven te halen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding, training en uitdagend werk. Ook als je nog niet precies weet welke richting je op wilt. 

Ben jij die kei met ambitie?

Ben jij die kei, of heb je ambitie die te worden op het gebied van Business Process Management (BPM), Enterprise Application Integration (EAI) of Predictive Analytics? Heb jij het in je om zowel technisch als zakelijk mensen, data, applicaties en processen met elkaar te verbinden? En zie jij het zitten om dit te doen binnen een professionele, informele, inspirerende omgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Dan zouden we zomaar eens heel goed bij elkaar kunnen passen. 

Wij horen graag wat SynTouch voor jou kan betekenen. In vaste dienst of als freelancer. Neem gerust contact met ons op en bekijk onze vacaturepagina. Ook als op dit moment jouw ideale vacature niet online staat, gaan we graag met je in gesprek.