Wat wij doen voor de wereld

Wij vinden het als bedrijf en als collega’s erg belangrijk dat wij iets terug doen voor onze medemens. Daarom sponsoren wij dan ook verschillende goede doelen, zie hieronder een greep uit de goede doelen die wij sponsoren.

ROPARUN

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Opgeven is geen optie – Alpe D’Huzes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Rickshaw Run

Afgelopen jaar hebben wij onze bijdrage geleverd aan de Rickshaw Run, hierbij sponsorde wij Cool Earth.

Cool Earth is de non profit organisatie die wereldwijd het regenwoud helpt te beschermen tegen klimaatveranderingen.

Ride New York

Met de Ride New York hebben wij de nederlandse Hartstichting gesteund.

Serious Request

Ook steunen we ieder jaar Serieus Request. 3FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender NPO 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van Het Nederlandse Rode Kruis.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En volg ons

NEEM CONTACT OP

adminWat wij doen voor de wereld