Blog

Wil jij ook een succesverhaal?

Deze maand het verhaal van onze collega’s Jochem en Tom.

Jochem de Jong(Senior Consultant) en Tom Adams(Junior Consultant) zijn beide Consultant voor SynTouch bij een financiële organisatie in Amsterdam. Deze maand kijken wij mee met hun succes verhaal.

Jochem is na zijn opleiding meteen begonnen bij SynTouch en is na enkele korte opdrachten terecht gekomen bij zijn huidige opdracht. Hier werkt hij nu al geruime tijd met veel plezier waarin hij zich met hulp van SynTouch ontwikkeld heeft tot Business Analist.
Na zijn opleiding, is Tom tweeënhalf jaar geleden begonnen bij SynTouch. Na het volgen van een intern BPM-opleidingstraject, kon Tom aan de slag bij een klant om zijn kennis in de praktijk te brengen.  Tot op de dag van vandaag doet Tom dit met veel plezier en is hij binnen de klant, middels verschillende projecten, doorgegroeid tot de uitdagende rol van (Technical) Business Analist.
Wat maakt SynTouch voor jullie speciaal?
“SynTouch is een bedrijf dat erg betrokken is en het persoonlijk contact met de werknemers erg belangrijk vindt. Ook met ons als consultants. Je hoort van veel andere mensen in het werkveld dat zij als consultant nauwelijks contact hebben met hun collega’s. Dit is wel echt iets wat het werk voor mij zo ontzettend leuk maakt. Het werk is leuk, maar ook de andere dingen die georganiseerd worden. Bijvoorbeeld de Bits&Bites ” Aldus Jochem.
“Ik vind ook de betrokkenheid binnen het bedrijf erg fijn. Desondanks dat je als consultant voornamelijk bij klanten te vinden bent en daardoor je SynTouch collega’s niet wekelijks ziet, voel ik me toch écht onderdeel van het SynTouch team door de vele kennismeetings, uitjes en borrels die worden georganiseerd. . Wat ik daarnaast ook erg positief vind is dat er wordt geïnvesteerd in opleidingen voor ons als consultants, zodat ons kennisniveau hoog blijft. Hierin heb je zelf de vrijheid, in zowel het kiezen van het domein als de opleidingsmethode, klassikaal of thuisstudie. Hierdoor kan ik het investeren in mezelf middels opleidingen uitstekend combineren met het werken bij de klant “ aldus Tom.
Wat hebben jullie gedaan om SynTouch eigen te maken?
Wij zijn beide erg betrokken bij de club en vinden het dan ook leuk om onze kennis te delen. Dit doen we vaak bij een Bits&Bites of op evenementen en beurzen. Wat het ook erg goed is, is dat SynTouch een bedrijf is wat veel verzorgd voor haar werknemers, een keer per jaar gaan we met z’n alle op ski reis en in de zomer hebben we met z’n alle een uitje.
Wil jij ook een succes verhaal binnen een grote organisatie? Neem dan contact met ons op of hou onze vacatures in de gaten!
Chantal StrüberWil jij ook een succesverhaal?